Depremzedeler için Seydişehir'de mevlit okutuldu…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.03.2023 - 17:10, Güncelleme: 03.03.2023 - 22:22
 

Depremzedeler için Seydişehir'de mevlit okutuldu…

Seydişehir Özçelik İş Sendikası tarafından depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden ve yaralananlar için Seyyid Harun Camide Mevlid-i Şerif okutuldu. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybedenler için Seydişehir Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban ve yönetimi tarafından Seyyid Harun Camiinde mevlit okutuldu. Öğle namazına müteakip okutulan mevlid-i şerif, sonunda depremde ölenler için dualar edildi. Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir Özçelik İş Sendikası tarafından depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden ve yaralananlar için Seyyid Harun Camide Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybedenler için Seydişehir Özçelik İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaban ve yönetimi tarafından Seyyid Harun Camiinde mevlit okutuldu.

Öğle namazına müteakip okutulan mevlid-i şerif, sonunda depremde ölenler için dualar edildi.

Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.