DEVE TAŞINI NEDEN KALDIRDINIZ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2016 - 01:27, Güncelleme: 20.04.2016 - 01:27
 

DEVE TAŞINI NEDEN KALDIRDINIZ?

Alanya?dan 3 otobüs Bayan, Seyit Harun Veli Hz. ziyaret etmek için Seydişehir?e geldi.

Seyit Harun Veli camini ziyaret ederek türbesinde dua eden Alanyalı kafile; “Öğrendiğimize göre bu büyük zat önemli bir veli.  Ziyaret için buradayız. Buradan da Mevlana’ya gideceğiz ve orayı ziyaret edeceğiz.” dediler. Kafile başkanı Reis Temel ise; “Ben Seydişehir’in kurucusu olan Seyit Harun Veli hz. ve camiyi önceden gelip ziyaret etmiştim. O zaman burada deve taşı vardı. Şimdi kaldırmışlar. Niçin ve neden kaldırdılar anlam veremedim. Bu bölgede manevi bir atmosfer var. Onun için bu ziyaretlerimizin devam edeceğini düşünüyorum.” dedi.  
Alanya?dan 3 otobüs Bayan, Seyit Harun Veli Hz. ziyaret etmek için Seydişehir?e geldi.

Seyit Harun Veli camini ziyaret ederek türbesinde dua eden Alanyalı kafile; “Öğrendiğimize göre bu büyük zat önemli bir veli.  Ziyaret için buradayız. Buradan da Mevlana’ya gideceğiz ve orayı ziyaret edeceğiz.” dediler.

Kafile başkanı Reis Temel ise; “Ben Seydişehir’in kurucusu olan Seyit Harun Veli hz. ve camiyi önceden gelip ziyaret etmiştim. O zaman burada deve taşı vardı. Şimdi kaldırmışlar. Niçin ve neden kaldırdılar anlam veremedim. Bu bölgede manevi bir atmosfer var. Onun için bu ziyaretlerimizin devam edeceğini düşünüyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.