DP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Türkiye 03.04.2024 - 09:49, Güncelleme: 03.04.2024 - 09:52
 

DP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

DP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Aziz hemşehrilerim; Millete rağmen siyaset olmayacağı düşüncesi ile sizlerin içerisinde bulundukları duruma göre harekete geçmek istek, talep ve iradenizi yüksek sesle işittirmek maksadı ile başlatmış olduğumuz süreç 31 Mart 2024 tarihi itibari ile sona ermiştir. Bu süreçte gittiğimiz tüm mahallelerimizde bizleri büyük bir nezaketle ağırlayan hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.  Gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan ekip arkadaşlarıma, meclis üyesi adaylarımıza, genç ve kadın çalışma arkadaşlarıma üstün gayretlerinden dolayı minnettar olduğumu belirterek teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.  Bu vesile ile seçim süresi boyunca sahada çalışan tüm siyasi parti belediye başkan adayları başta olmak üzere meclis üyesi adaylarınada ayrıca teşekkür ederim.  31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda hemşehrilerimizin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendi yarışı önde tamamlamıştır.  Şehrimizin geleceğinin iyi ve aydınlık olması tüm vatandaşlarımız gibi hiç kuşkusuz benimde en büyük temennimdir. Bu noktada seçim yarışını önde tamamlayan Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendiyi tebrik eder, görev süresi boyunca yapacakları tüm çalışmalarda başarılar dilerim. Seçim süresi boyunca rahatsızlık verdiğimiz siz kıymetli hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
DP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Aziz hemşehrilerim;

Millete rağmen siyaset olmayacağı düşüncesi ile sizlerin içerisinde bulundukları duruma göre harekete geçmek istek, talep ve iradenizi yüksek sesle işittirmek maksadı ile başlatmış olduğumuz süreç 31 Mart 2024 tarihi itibari ile sona ermiştir. Bu süreçte gittiğimiz tüm mahallelerimizde bizleri büyük bir nezaketle ağırlayan hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 

Gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan ekip arkadaşlarıma, meclis üyesi adaylarımıza, genç ve kadın çalışma arkadaşlarıma üstün gayretlerinden dolayı minnettar olduğumu belirterek teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. 

Bu vesile ile seçim süresi boyunca sahada çalışan tüm siyasi parti belediye başkan adayları başta olmak üzere meclis üyesi adaylarınada ayrıca teşekkür ederim. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda hemşehrilerimizin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendi yarışı önde tamamlamıştır.  Şehrimizin geleceğinin iyi ve aydınlık olması tüm vatandaşlarımız gibi hiç kuşkusuz benimde en büyük temennimdir. Bu noktada seçim yarışını önde tamamlayan Sn. Hasan Ustaoğlu beyefendiyi tebrik eder, görev süresi boyunca yapacakları tüm çalışmalarda başarılar dilerim.

Seçim süresi boyunca rahatsızlık verdiğimiz siz kıymetli hemşerilerimizden haklarını helal etmelerini istiyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.