EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ STK İLE 2022’Yİ DEĞERLENDİRDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.01.2023 - 16:50, Güncelleme: 06.01.2023 - 16:50
 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ STK İLE 2022’Yİ DEĞERLENDİRDİ

Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, STK’ya ilçemizdeki 2022 yılı çalışmalarını değerlendirdi. Kaliteli bir ekiple çalıştıklarını, Seydişehir halkının da kendilerine yardımcı olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Arıcı, ilçenin huzurlu bir kent olduğunu söyleyerek: “Esnafların da yardımıyla müdürlüğümüz bünyesine 3 yeni araç tahsis edilecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde şehir içinde de radar uygulamasına geçilecek” dedi. 1 yıl içerisindeki asayiş ve narkotik çalışmalarıyla ilgili de bilgi sunan Müdür Arıcı, “İlçemiz geçiş güzergahında olduğu için uyuşturucu operasyonunun ağırlığı yol üzerinde gerçekleşiyor. Öğrencilerimiz her şeyimiz. Onun için okul giriş çıkışlarında onların güvenliği için titiz davranıyoruz.” dedi.    Arıcı, 2022 yılında ilçede uyuşturucu ticaretinde büyük bir yol alındığını, mal varlığına karşı hırsızlık ve dolandırıcılık suçların aydınlatılmasında Konya ilçeleri arasında ilk sırada yer aldıklarını, sosyal medyadaki nitelikli dolandırıcılıkta büyük bir atış gözlendiğini belirterek: “İnsanlar artık alışverişi internetten yapıyor. Ancak güvenilir yerlerden yapmadıkları zaman dolandırılıyorlar ve bize başvuruyorlar. Bu nedenle güvenli siteler veya esnaftan alış veriş yapılmasını öneriyoruz.”  şeklinde konuştu. Müdür Arıcı ziyaretin sonunda “Sizlerin fikirlerine açığız. Önerileriz ve talepleriniz bizlerin çalışmalarına ışık tutuyor diyerek STK’ya ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ayrıca Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünde Baş Polis olarak görev yapan Trafik Amiri Ulvi Şimşekkaya Komiser Yardımcılığına yükselmesinden dolayı kendisini makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaretine; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Kızılay Seydişehir Temsilcisi Tevfik Balcı, Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Aşkıyanar katıldı.
Seydişehir Sivil Toplum Örgütleri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, STK’ya ilçemizdeki 2022 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Kaliteli bir ekiple çalıştıklarını, Seydişehir halkının da kendilerine yardımcı olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Arıcı, ilçenin huzurlu bir kent olduğunu söyleyerek: “Esnafların da yardımıyla müdürlüğümüz bünyesine 3 yeni araç tahsis edilecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde şehir içinde de radar uygulamasına geçilecek” dedi.

1 yıl içerisindeki asayiş ve narkotik çalışmalarıyla ilgili de bilgi sunan Müdür Arıcı, “İlçemiz geçiş güzergahında olduğu için uyuşturucu operasyonunun ağırlığı yol üzerinde gerçekleşiyor. Öğrencilerimiz her şeyimiz. Onun için okul giriş çıkışlarında onların güvenliği için titiz davranıyoruz.” dedi.   

Arıcı, 2022 yılında ilçede uyuşturucu ticaretinde büyük bir yol alındığını, mal varlığına karşı hırsızlık ve dolandırıcılık suçların aydınlatılmasında Konya ilçeleri arasında ilk sırada yer aldıklarını, sosyal medyadaki nitelikli dolandırıcılıkta büyük bir atış gözlendiğini belirterek: “İnsanlar artık alışverişi internetten yapıyor. Ancak güvenilir yerlerden yapmadıkları zaman dolandırılıyorlar ve bize başvuruyorlar. Bu nedenle güvenli siteler veya esnaftan alış veriş yapılmasını öneriyoruz.”  şeklinde konuştu.

Müdür Arıcı ziyaretin sonunda “Sizlerin fikirlerine açığız. Önerileriz ve talepleriniz bizlerin çalışmalarına ışık tutuyor diyerek STK’ya ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünde Baş Polis olarak görev yapan Trafik Amiri Ulvi Şimşekkaya Komiser Yardımcılığına yükselmesinden dolayı kendisini makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaretine; Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaarslan, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, Kızılay Seydişehir Temsilcisi Tevfik Balcı, Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Aşkıyanar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.