EMNİYET MÜDÜRÜ ARICI’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 12:13, Güncelleme: 01.09.2020 - 12:13
 

EMNİYET MÜDÜRÜ ARICI’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Tutal’ı makamında ziyaret eden Arıcı seydişehir’in güzide bir ilçe olduğunu kaydetti.   Seydişehir Belediyesi olarak emniyet müdürlüğü personeli ile birlikte uyum içerisinde çalışmalara imza attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Nazik ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Seydişehir’in huzur ve asayişi noktasında hemşehrilerimizin daha rahat yaşamaları daha huzurlu ortamlarda bulunmaları açısından emniyetimizle birlikte hareket edeceğiz. Emniyetimizin çalışmalarına ne ölçüde katkı sunabiliriz onun gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Emniyet Müdürümüze tekrar bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.   İlçenin güvenliği başta olmak üzere Seydişehir’de güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ; “Seydişehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız. Seydişehir halkının güven ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalıştığım her bölgede halkla iç içe olduk. Seydişehir halkına da kapılarımız her zaman açık” dedi.  
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Tutal’ı makamında ziyaret eden Arıcı seydişehir’in güzide bir ilçe olduğunu kaydetti.

 

Seydişehir Belediyesi olarak emniyet müdürlüğü personeli ile birlikte uyum içerisinde çalışmalara imza attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Nazik ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Seydişehir’in huzur ve asayişi noktasında hemşehrilerimizin daha rahat yaşamaları daha huzurlu ortamlarda bulunmaları açısından emniyetimizle birlikte hareket edeceğiz. Emniyetimizin çalışmalarına ne ölçüde katkı sunabiliriz onun gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Emniyet Müdürümüze tekrar bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İlçenin güvenliği başta olmak üzere Seydişehir’de güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ; “Seydişehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız. Seydişehir halkının güven ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalıştığım her bölgede halkla iç içe olduk. Seydişehir halkına da kapılarımız her zaman açık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.