Eti Alüminyum A.Ş. İşçisine %37 İyileştirme

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.08.2023 - 13:33, Güncelleme: 05.08.2023 - 14:25
 

Eti Alüminyum A.Ş. İşçisine %37 İyileştirme

Asgari ücrete gelen zamlardan sonra toplu sözleşmeden kaynaklanan ücretin düşük kalması nedeniyle Eti Alüminyum A.Ş.’de çalışan işçilerin maaşlarında %37 oranında iyileşme yapıldı.

Eti Alüminyum A.Ş.’de yetkili sendika olan Özçelik-İş Sendikasının talebine karşılık veren Eti Alüminyum A.Ş. yetkilileri ek protokol yaparak işçilerin maaşlarında  %37 iyileşme yapılması sağlandı. Bu son yapılan iyileşme ile yıl içerisinde Eti Alüminyum A.Ş. işçilerine ikinci kez iyileşme yapılmış oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan sendika başkanı Hüseyin Kaban: “ Örgütlü olduğumuz işyerimiz Eti Alüminyum A.Ş’de üyelerimiz adına yaptığımız ek protokol sürecindeki, iyileştirme çalışmalarımızla ilgili görüşmeler neticesinde üyelerimizin ücretlerinde %37 oranında artış sağlanmıştır. Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Cengiz Ailesine teşekkür ederiz” dedi.
Asgari ücrete gelen zamlardan sonra toplu sözleşmeden kaynaklanan ücretin düşük kalması nedeniyle Eti Alüminyum A.Ş.’de çalışan işçilerin maaşlarında %37 oranında iyileşme yapıldı.

Eti Alüminyum A.Ş.’de yetkili sendika olan Özçelik-İş Sendikasının talebine karşılık veren Eti Alüminyum A.Ş. yetkilileri ek protokol yaparak işçilerin maaşlarında  %37 iyileşme yapılması sağlandı.

Bu son yapılan iyileşme ile yıl içerisinde Eti Alüminyum A.Ş. işçilerine ikinci kez iyileşme yapılmış oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan sendika başkanı Hüseyin Kaban: “ Örgütlü olduğumuz işyerimiz Eti Alüminyum A.Ş’de üyelerimiz adına yaptığımız ek protokol sürecindeki, iyileştirme çalışmalarımızla ilgili görüşmeler neticesinde üyelerimizin ücretlerinde %37 oranında artış sağlanmıştır. Özçelik-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticilerimiz ve Cengiz Ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.