FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TİYATRO PERFORMANSI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.05.2022 - 14:18, Güncelleme: 18.05.2022 - 14:18
 

FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TİYATRO PERFORMANSI

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Tiyatro Topluluğu, Seydişehir halkına, profesyonel tiyatro şöleni yaşattı.

17 Mayıs 2022 Salı gecesi Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapımcılığını Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Okul Müdürü Adıgüzel Teke’nin; yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Çınar’ın yaptığı Fransız Yazar Moliere’in Cimri adlı oyunu sahnelendi.  Eserin başkahramanı Harpagon’u, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi 11/D sınıfı öğrencisi Yasin Tartanoğlu; zihinlerden ve gönüllerden silinmeyecek bir performansla canlandırdı. Oyunda görev alan diğer oyuncular performanslarıyla göz doldurdular. Okul Müdürü Adıgüzel Teke; “Sayın Kaymakamımız Deniz Pişkin’e, katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’a, büyük bir emek harcayarak bu muhteşem gösterinin mimarı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Elif ÇINAR’a ve tiyatro ekibine, okul personelimize ve bir tiyatro gösterisi nasıl seyredilir dersi veren çok değerli seyircimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Tiyatro Topluluğu, Seydişehir halkına, profesyonel tiyatro şöleni yaşattı.

17 Mayıs 2022 Salı gecesi Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapımcılığını Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Okul Müdürü Adıgüzel Teke’nin; yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Çınar’ın yaptığı Fransız Yazar Moliere’in Cimri adlı oyunu sahnelendi. 

Eserin başkahramanı Harpagon’u, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi 11/D sınıfı öğrencisi Yasin Tartanoğlu; zihinlerden ve gönüllerden silinmeyecek bir performansla canlandırdı. Oyunda görev alan diğer oyuncular performanslarıyla göz doldurdular.

Okul Müdürü Adıgüzel Teke; “Sayın Kaymakamımız Deniz Pişkin’e, katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’a, büyük bir emek harcayarak bu muhteşem gösterinin mimarı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Elif ÇINAR’a ve tiyatro ekibine, okul personelimize ve bir tiyatro gösterisi nasıl seyredilir dersi veren çok değerli seyircimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.