Fen Lisesinden Bisiklet Sürme Etkinliği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2021 - 01:40, Güncelleme: 10.06.2021 - 01:40
 

Fen Lisesinden Bisiklet Sürme Etkinliği

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi ,Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile beraber Gökçehüyük Barajı etrafında Bisiklet Sürme etkinliği düzenledi.

SEBİDOS yetkilisi Ali  Öz ve Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden gönüllük esasına dayanarak 48 öğrenci , okulda çalışan memurların ,öğretmenlerin katıldığı bisiklet sürme etkinliğinde Gökçehüyük  Gölettinin etrafında gezerek doğanın tadını çıkardılar. Okul Öğretmenlerinden Ayşe Ünüvar “Gökçehüyük Bisiklet gezimizde huzur bulduk. Gezimizde  bizlere destek veren Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğine ve tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ,memurlarımız ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederim “dedi.
Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi ,Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile beraber Gökçehüyük Barajı etrafında Bisiklet Sürme etkinliği düzenledi.

SEBİDOS yetkilisi Ali  Öz ve Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesinden gönüllük esasına dayanarak 48 öğrenci , okulda çalışan memurların ,öğretmenlerin katıldığı bisiklet sürme etkinliğinde Gökçehüyük  Gölettinin etrafında gezerek doğanın tadını çıkardılar.

Okul Öğretmenlerinden Ayşe Ünüvar “Gökçehüyük Bisiklet gezimizde huzur bulduk. Gezimizde  bizlere destek veren Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğine ve tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ,memurlarımız ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederim “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.