FIRINCILARIN REKABETİ VATANDAŞA YARADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2021 - 02:03, Güncelleme: 11.10.2021 - 02:03
 

FIRINCILARIN REKABETİ VATANDAŞA YARADI

Fırıncılar rekabet etti. Bazı fırın ve bakkallarda ilçemizde ekmek 1 lira 30 kuruştan satılmaya başladı.

İlçemizde geçtiğimiz günlerde ekmek fiyatlarına zam yapılmış, 1 lira 50 kuruşa satılan ekmek 1 lira 75 kuruşa satılmaya başlamıştı. 6 fırıncı ortaklığı olan Bizim Ekmek fırını ekmek fiyatlarını düşürmesiyle ilçemizde bazı fırın, bakkal ve marketlerde aynı gramajda kalmak şartıyla 1 lira 30 kuruştan satılmaya başlandı. Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek Büfesinde ise indirime ayak uydurarak 1 lira 65 kuruştan sattığı ekmeği 1 lira 25 kuruşa düşürdü. Vatandaşlar ise indirimden memnun kaldıklarını belirterek, son zamanlarda her şeye zam geliyordu. Rekabette olsa ilk kez temel gıda olan ekmeğin fiyatının inmesi bizleri sevindirdi dediler. Haber: Esra Mağatur  
Fırıncılar rekabet etti. Bazı fırın ve bakkallarda ilçemizde ekmek 1 lira 30 kuruştan satılmaya başladı.

İlçemizde geçtiğimiz günlerde ekmek fiyatlarına zam yapılmış, 1 lira 50 kuruşa satılan ekmek 1 lira 75 kuruşa satılmaya başlamıştı.

6 fırıncı ortaklığı olan Bizim Ekmek fırını ekmek fiyatlarını düşürmesiyle ilçemizde bazı fırın, bakkal ve marketlerde aynı gramajda kalmak şartıyla 1 lira 30 kuruştan satılmaya başlandı.

Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek Büfesinde ise indirime ayak uydurarak 1 lira 65 kuruştan sattığı ekmeği 1 lira 25 kuruşa düşürdü.

Vatandaşlar ise indirimden memnun kaldıklarını belirterek, son zamanlarda her şeye zam geliyordu. Rekabette olsa ilk kez temel gıda olan ekmeğin fiyatının inmesi bizleri sevindirdi dediler.

Haber: Esra Mağatur

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.