GAZETECİLİK, FEDAKARLIK VE SORUMLULUK İSTEYEN MESLEKTİR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.01.2022 - 15:09, Güncelleme: 09.01.2022 - 15:09
 

GAZETECİLİK, FEDAKARLIK VE SORUMLULUK İSTEYEN MESLEKTİR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal,“Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir” dedi.   Vatandaşların doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman, mekan gözetmeksizin çalışan, tüm basın emekçilerinin günü kutlayan Başkan Tutal,"Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve hürriyetlerini temel alan, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın çalışanları, kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme yönleriyle ülkemiz demokrasisinin vazgeçilmez unsurlarından biridir.   Günümüzde hızla gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza giren sosyal medya ve internet medyası aracılığıyla insanlar bilgiye daha kolay erişebilmektedir. Yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşları, ilkeli bir habercilik anlayışıyla toplumun gerçekleri öğrenme algısını yöneten ülkemizdeki her alanda görülen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında bu görevi yürüten, güçlükle gazete çıkararak yayıncılık yapan arkadaşlarımızın çabalarını takdire şayandır.   Yaşadığı bölgenin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Dünyanın farklı coğrafyalarında ve ülkemizin dört bir yanında zorlu şartlara rağmen, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkelerinden ödün vermeden, mesleki hayatlarını sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü canı gönülden kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal,“Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir” dedi.

 

Vatandaşların doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman, mekan gözetmeksizin çalışan, tüm basın emekçilerinin günü kutlayan Başkan Tutal,"Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve hürriyetlerini temel alan, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın çalışanları, kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme yönleriyle ülkemiz demokrasisinin vazgeçilmez unsurlarından biridir.

 

Günümüzde hızla gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza giren sosyal medya ve internet medyası aracılığıyla insanlar bilgiye daha kolay erişebilmektedir. Yazılı, görsel ve işitsel basın kuruluşları, ilkeli bir habercilik anlayışıyla toplumun gerçekleri öğrenme algısını yöneten ülkemizdeki her alanda görülen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, halkın gözü ve kulağı olan, zor şartlar altında bu görevi yürüten, güçlükle gazete çıkararak yayıncılık yapan arkadaşlarımızın çabalarını takdire şayandır.

 

Yaşadığı bölgenin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir. Dünyanın farklı coğrafyalarında ve ülkemizin dört bir yanında zorlu şartlara rağmen, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkelerinden ödün vermeden, mesleki hayatlarını sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü canı gönülden kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.