GAZETEMİZ 26 YAŞINDA

Türkiye 03.01.2024 - 16:59, Güncelleme: 03.01.2024 - 16:59
 

GAZETEMİZ 26 YAŞINDA

01.01.1997 tarihinde kurulan Seydişehir Toroslar Gazetemizi bugünlere getiren tüm okuyucularımıza, dostlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Gazetemizin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Basın İlan Kurumu Bölge Müdürümüz Sayın Taner Taşkıran’da bir kutlama mesajı göndererek bizleri onure etti. Sayın Ali SAYLAM Seydişehir Toroslar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Seydişehir’de, 01.01.1997 tarihinde kurularak yayın hayatına başlayan gazetenizin, 26’ncı kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Bu anlamlı günde, başta siz olmak üzere başarılı, özverili çalışmaları ve kıymetli katkılarıyla gazetenizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarınızı şahsınızda tebrik ederim. Bölge Müdürü Taner Taşkıran
01.01.1997 tarihinde kurulan Seydişehir Toroslar Gazetemizi bugünlere getiren tüm okuyucularımıza, dostlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Gazetemizin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Basın İlan Kurumu Bölge Müdürümüz Sayın Taner Taşkıran’da bir kutlama mesajı göndererek bizleri onure etti.

Sayın Ali SAYLAM

Seydişehir Toroslar Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Seydişehir’de, 01.01.1997 tarihinde kurularak yayın hayatına başlayan gazetenizin, 26’ncı kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Bu anlamlı günde, başta siz olmak üzere başarılı, özverili çalışmaları ve kıymetli katkılarıyla gazetenizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarınızı şahsınızda tebrik ederim.

Bölge Müdürü Taner Taşkıran

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.