Gazi Ortaokulunda Yıl Sonu Coşkusu

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.05.2022 - 11:06, Güncelleme: 25.05.2022 - 14:33
 

Gazi Ortaokulunda Yıl Sonu Coşkusu

Gazi Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım & Görsel Sanatlar Sergisi ve Yıl Sonu Kermesi yapıldı.

Gazi Ortaokulu baçesinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  Düzenlenen etkinlikte öğrenciler resim ve teknoloji tasarım derslerinde yaptıkları çalışmalarını sergilerken, velilerde kendi hazırladıkları ürünleri kermeste misafirlere sundu. 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet pastası kesme töreni de coşkulu anlara sahne oldu. Okul Müdürü İbrahim Çolak yaptığı açıklamada "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Gazi Ortaokulu olarak; öğrencisi, velisi, öğretmeni ve okul idaresi olarak birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise : "Gazi Ortaokulunda, resim ve teknoloji tasarım derslerinde öğrencilerimizin yaptığı çalışmaların sergisini ve okul bahçesinde velilerimizin düzenlediği kermesin açılışını, sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte yaptık. Daha sonra 8. öğrencilerimizin mezuniyet pastasını kesip, başarılar diledik. Emeği geçen okul idaremize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.
Gazi Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım & Görsel Sanatlar Sergisi ve Yıl Sonu Kermesi yapıldı.

Gazi Ortaokulu baçesinde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler resim ve teknoloji tasarım derslerinde yaptıkları çalışmalarını sergilerken, velilerde kendi hazırladıkları ürünleri kermeste misafirlere sundu.

8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet pastası kesme töreni de coşkulu anlara sahne oldu.

Okul Müdürü İbrahim Çolak yaptığı açıklamada "Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Gazi Ortaokulu olarak; öğrencisi, velisi, öğretmeni ve okul idaresi olarak birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise : "Gazi Ortaokulunda, resim ve teknoloji tasarım derslerinde öğrencilerimizin yaptığı çalışmaların sergisini ve okul bahçesinde velilerimizin düzenlediği kermesin açılışını, sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte yaptık. Daha sonra 8. öğrencilerimizin mezuniyet pastasını kesip, başarılar diledik. Emeği geçen okul idaremize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.