Geleneksel Güreş Federasyonu’ndan Başkan’a Plaket

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.07.2023 - 11:49, Güncelleme: 03.07.2023 - 11:49
 

Geleneksel Güreş Federasyonu’ndan Başkan’a Plaket

Pazar Günü Kuğulu Parkta 4’cüsü düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Geleneksel Güreşler Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a plaket verdi.

Yağlı Pehlivan Güreşlerine federasyon adına katılan Geleneksel Güreşler Federasyonu Genel Sekreter Mahir Irmak, Seydişehir Kuğulu Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkındaki gazetemize de özel açıklamalarda bulundu. Genel Sekreter Mahir Irmak:” Geleneksel Seydişehir Yağlı Güreşleri bu yılda başarılı pehlivanlarımızın katılımıyla sonuçlandı. Seydişehir Yağlı Güreşleri Yıldan yıla kalite kazanıyor. Bu organizasyonda Yerel Yönetim ve STK’nın önemli bir rolü var. Temennimiz gelecek yıl düzenlenecek Seydişehir Yağlı Güreşleri’nin daha fazla katılımlı, pehlivanların kıran kırana mücadele ettiği bir güreşlerin olmasını temenni ediyorum. Bu güreşlerin düzenlemesinde Seydişehir Belediyesi’nin yanı sıra, yaklaşık 1 yılını dolduran Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in Seydişehir’e selamını getirdik. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Bey’e de Türk Yağlı Güreşleri’ne katkısından dolayı federasyon adına plaketimizi sunduk” dedi. Genel Sekreter Irmak:” Önümüzdeki haftada Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni düzenleyeceğiz. Şimdiden Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde katılacak güreşçilerimize başarılar diliyorum. Burada olduğu gibi kazasız belasız orada da bitirilmesini istiyoruz. Federasyon olarak Yağlı Güreşleri en iyi şekilde organize ederek Devletimize ve milletimize hizmet etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.    
Pazar Günü Kuğulu Parkta 4’cüsü düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Geleneksel Güreşler Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a plaket verdi.

Yağlı Pehlivan Güreşlerine federasyon adına katılan Geleneksel Güreşler Federasyonu Genel Sekreter Mahir Irmak, Seydişehir Kuğulu Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkındaki gazetemize de özel açıklamalarda bulundu.

Genel Sekreter Mahir Irmak:” Geleneksel Seydişehir Yağlı Güreşleri bu yılda başarılı pehlivanlarımızın katılımıyla sonuçlandı. Seydişehir Yağlı Güreşleri Yıldan yıla kalite kazanıyor. Bu organizasyonda Yerel Yönetim ve STK’nın önemli bir rolü var. Temennimiz gelecek yıl düzenlenecek Seydişehir Yağlı Güreşleri’nin daha fazla katılımlı, pehlivanların kıran kırana mücadele ettiği bir güreşlerin olmasını temenni ediyorum. Bu güreşlerin düzenlemesinde Seydişehir Belediyesi’nin yanı sıra, yaklaşık 1 yılını dolduran Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in Seydişehir’e selamını getirdik. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Bey’e de Türk Yağlı Güreşleri’ne katkısından dolayı federasyon adına plaketimizi sunduk” dedi.

Genel Sekreter Irmak:” Önümüzdeki haftada Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni düzenleyeceğiz. Şimdiden Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde katılacak güreşçilerimize başarılar diliyorum. Burada olduğu gibi kazasız belasız orada da bitirilmesini istiyoruz. Federasyon olarak Yağlı Güreşleri en iyi şekilde organize ederek Devletimize ve milletimize hizmet etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.