Genç Takımımız Voleybolda 2. Lig’e Yükseldi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2021 - 01:50, Güncelleme: 24.06.2021 - 01:50
 

Genç Takımımız Voleybolda 2. Lig’e Yükseldi

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genç Voleybol Takımı, Nevşehir’de düzenlenen Bölgesel Lig Final Müsabakaları sonunda şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bütün sporcuları, hocaları ve yönetimi tebrik etti.

Voleybol 1. Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden Konya Büyükşehir Belediyespor, genç takımı ile de şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Konya Büyükşehir Belediyespor Genç Voleybol Takımı, Bölgesel Lig maçlarında ilk olarak Konya Barospor ve Karaman Spor Lisesi takımlarını yenerek Nevşehir’de gerçekleştirilecek 2. Lig Yükselme Final Gruplarına katılma hakkı kazandı. Nevşehir’deki final müsabakalarının ilk gününde Mersin Gökhan Taş G.T.İ. Kulübü’nü 3-2 yenen genç voleybolcularımız; ikinci gün maçında da Mersin Tarsus Gençlik Spor Kulübünü yine 3-2 mağlup ederek finale kaldı. Final müsabakalarının son gününde ise Kayseri Hürriyet M.T.A.L Spor Kulübü ile karşılan genç takımımız, bu maçta da setleri 21-25, 27-25, 25-16, 19-25, 15-13 kazandı. Böylece final grubundaki 3 müsabakayı da kazanma başarısı gösteren sporcularımız şampiyon olarak Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altyapı Gelişim Modeli Projesi ile takımda yer alan bütün sporcuların altyapıdan yetişmiş olmasının yaşadıkları gururu bir kat daha artırdığını belirterek; bütün sporcuları, hocaları ve yönetimi tebrik etti.
Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genç Voleybol Takımı, Nevşehir’de düzenlenen Bölgesel Lig Final Müsabakaları sonunda şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bütün sporcuları, hocaları ve yönetimi tebrik etti.

Voleybol 1. Ligi’nde şehrimizi başarıyla temsil eden Konya Büyükşehir Belediyespor, genç takımı ile de şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Genç Voleybol Takımı, Bölgesel Lig maçlarında ilk olarak Konya Barospor ve Karaman Spor Lisesi takımlarını yenerek Nevşehir’de gerçekleştirilecek 2. Lig Yükselme Final Gruplarına katılma hakkı kazandı.

Nevşehir’deki final müsabakalarının ilk gününde Mersin Gökhan Taş G.T.İ. Kulübü’nü 3-2 yenen genç voleybolcularımız; ikinci gün maçında da Mersin Tarsus Gençlik Spor Kulübünü yine 3-2 mağlup ederek finale kaldı.

Final müsabakalarının son gününde ise Kayseri Hürriyet M.T.A.L Spor Kulübü ile karşılan genç takımımız, bu maçta da setleri 21-25, 27-25, 25-16, 19-25, 15-13 kazandı. Böylece final grubundaki 3 müsabakayı da kazanma başarısı gösteren sporcularımız şampiyon olarak Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altyapı Gelişim Modeli Projesi ile takımda yer alan bütün sporcuların altyapıdan yetişmiş olmasının yaşadıkları gururu bir kat daha artırdığını belirterek; bütün sporcuları, hocaları ve yönetimi tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.