Gönlün sığdığı yere herkes sığıyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.02.2023 - 23:35, Güncelleme: 23.02.2023 - 23:38
 

Gönlün sığdığı yere herkes sığıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinde Hüseyin Gebik deprem bölgesi, Hatay’dan gelen 20 kişilik depremzede 4 aileyi evinde misafir ediyor.

Hüseyin Gebik: “Deprem olduktan sonra evime belediye ve kaymakamlık bilgisi dahilinde depremde evlerini kaybeden dünürüm ve akrabalarını yerleştirdim. Şu an evimin alt katında 8’i çocuk 20 kişilik 4 aileyi misafir ediyorum. Deprem felaketinin yaralarını inşallah ülke olarak beraber saracağız” dedi Depremzede Esmahan Okçu "Evlerimiz yıkıldı. Zor şartlar altında kendi imkanlarımızla Seydişehir’e geldik. Seydişehir halkı bizlere çok misafirperver davrandı. Hüseyin Gebik ve ailesine, mahalle muhtarı Ayşe Demir’ e çok teşekkür ediyorum” dedi. Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir "Mahallelerimizde kalan bazı vatandaşlarımız evlerini depremzedelere açarak misafir etmeyi kabul eti. Hüseyin Gebik evine dört aileyi kabul etti. Bu ailedeki kimi polis kimisi öğretmen ve memur. Evlerini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinde Hüseyin Gebik deprem bölgesi, Hatay’dan gelen 20 kişilik depremzede 4 aileyi evinde misafir ediyor.

Hüseyin Gebik: “Deprem olduktan sonra evime belediye ve kaymakamlık bilgisi dahilinde depremde evlerini kaybeden dünürüm ve akrabalarını yerleştirdim. Şu an evimin alt katında 8’i çocuk 20 kişilik 4 aileyi misafir ediyorum. Deprem felaketinin yaralarını inşallah ülke olarak beraber saracağız” dedi

Depremzede Esmahan Okçu "Evlerimiz yıkıldı. Zor şartlar altında kendi imkanlarımızla Seydişehir’e geldik. Seydişehir halkı bizlere çok misafirperver davrandı. Hüseyin Gebik ve ailesine, mahalle muhtarı Ayşe Demir’ e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir "Mahallelerimizde kalan bazı vatandaşlarımız evlerini depremzedelere açarak misafir etmeyi kabul eti. Hüseyin Gebik evine dört aileyi kabul etti. Bu ailedeki kimi polis kimisi öğretmen ve memur. Evlerini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.