Gönüllü Genç Kızılay’ın Başarılı Projesi ‘Eğlenelim Öğrenelim’ Meyvesini Verdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2021 - 02:23, Güncelleme: 24.09.2021 - 02:23
 

Gönüllü Genç Kızılay’ın Başarılı Projesi ‘Eğlenelim Öğrenelim’ Meyvesini Verdi

Gönüllü Genç Kızılay'ın Başarılı Projesi ‘Eğlenelim Öğrenelim’ Meyvesini Verdi.

Kızılay Genel Merkezin düzenlediği proje yarışmasında ilk 12’ye giren ‘Eğlenelim Öğrenelim’ projesi İhsan Tekin İlk ve Ortaokul ’un arka bahçesindeki 250 metrekarelik alanda 6 ay önce Genç Kızılay Gönüllüleri, öğretmen, öğrencilerle beraber uygulamaya konulmuştu. MEB’in ‘Telafide Bende Varım Bahçe Etkinliği’ ile başlayan ‘Eğlenelim Öğrenelim’ proje ile sürdürüle birlik kazanan uygulama sonucunda bahçede yetiştirilen meyve ve sebzeler, okul öğrencileri tarafından toplanmaya başlandı. Projenin toplama etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı, İhsan Tekin İlk Öğretim Müdürü Cemal Şahin, İhsan Tekin Ortaokul ve İmam Hatip Müdürü Harun Çamlı, Seydişehir Kızılay Proje Sorumlusu M. Fatih Sarıkamış, Kızılay Gönüllüleri ve öğrenciler katıldı. Projenin basına tanıtım programından sonra öğrenci ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte bahçede yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri toplamaları renkli görüntülere sahne oldu.  
Gönüllü Genç Kızılay'ın Başarılı Projesi ‘Eğlenelim Öğrenelim’ Meyvesini Verdi.

Kızılay Genel Merkezin düzenlediği proje yarışmasında ilk 12’ye giren ‘Eğlenelim Öğrenelim’ projesi İhsan Tekin İlk ve Ortaokul ’un arka bahçesindeki 250 metrekarelik alanda 6 ay önce Genç Kızılay Gönüllüleri, öğretmen, öğrencilerle beraber uygulamaya konulmuştu.

MEB’in ‘Telafide Bende Varım Bahçe Etkinliği’ ile başlayan ‘Eğlenelim Öğrenelim’ proje ile sürdürüle birlik kazanan uygulama sonucunda bahçede yetiştirilen meyve ve sebzeler, okul öğrencileri tarafından toplanmaya başlandı.

Projenin toplama etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Kızılay Temsilcisi Tevfik Balcı, İhsan Tekin İlk Öğretim Müdürü Cemal Şahin, İhsan Tekin Ortaokul ve İmam Hatip Müdürü Harun Çamlı, Seydişehir Kızılay Proje Sorumlusu M. Fatih Sarıkamış, Kızılay Gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.

Projenin basına tanıtım programından sonra öğrenci ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte bahçede yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri toplamaları renkli görüntülere sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.