Görenler Bu İşte Bir Şey Var Dediler… (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.07.2023 - 11:37, Güncelleme: 14.07.2023 - 11:44
 

Görenler Bu İşte Bir Şey Var Dediler… (Videolu)

Seydişehir Çeşmeli Apartmanı altında bulunan ve bir süredir suyu akmayan meşhur çeşme aniden suyu akmaya başlayınca görenleri hayrete düşürdü.

Hacı Seyit Ali Mahallesi eski noter civarındaki Çeşmeli Apartmanı duvarında bulunan, bu binaya da adını veren tarihi çeşme, geçtiğimiz yıllarda suyu kesilmiş, bazen bahar aylarında az da olsa suyu akmaya başlamıştı. Eski Mahmut Esat Okulu’nun bahçesinde bulunan 1970’lerde buraya bina yapılınca binan duvarına taşınan tarihi çeşmenin yine suyu kesilmişti. Yazın ortasında aşırı bir şekilde ani akması site sakinlerini ve vatandaşları şaşırttı. Çeşmenin oluğundan şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde suyun akışını görünler “Allah Allah bunda da bir iş var ”demekten kendilerini alı koyamadı. Haber: Esra Mağatur
Seydişehir Çeşmeli Apartmanı altında bulunan ve bir süredir suyu akmayan meşhur çeşme aniden suyu akmaya başlayınca görenleri hayrete düşürdü.

Hacı Seyit Ali Mahallesi eski noter civarındaki Çeşmeli Apartmanı duvarında bulunan, bu binaya da adını veren tarihi çeşme, geçtiğimiz yıllarda suyu kesilmiş, bazen bahar aylarında az da olsa suyu akmaya başlamıştı.

Eski Mahmut Esat Okulu’nun bahçesinde bulunan 1970’lerde buraya bina yapılınca binan duvarına taşınan tarihi çeşmenin yine suyu kesilmişti. Yazın ortasında aşırı bir şekilde ani akması site sakinlerini ve vatandaşları şaşırttı.

Çeşmenin oluğundan şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde suyun akışını görünler “Allah Allah bunda da bir iş var ”demekten kendilerini alı koyamadı.

Haber: Esra Mağatur

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.