Gözleri görmeyen Ayşe nine depremzedeler yararına yüzüğünü bağışladı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.02.2023 - 12:57, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:54
 

Gözleri görmeyen Ayşe nine depremzedeler yararına yüzüğünü bağışladı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde depremzedeler yararına yapılan kermese 96 yaşında gözleri görmeyen Ayşe Erdemir nine altın yüzüğünü bağışladı.

Seydişehir Üçkaraören Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma derneği tarafından, Ortakaraören Mahallesinde, bayanların el emeği göz nuru yaptıkları işlemelerin satıldığı kermesi duyan, 96 yaşındaki Ayşe Erdemir yıllardır sahibi olduğu altın yüzüğünü depremzedeler yararına kermese bağışladı.   Kermesi ziyaret eden Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Ayşe Erdemir ninenin yaptığı bu bağışı duyar duymaz Erdemir’in Ortakaraörendeki evini ziyarete gitti.   Kaymakam Pişkin “Ayşe Erdemir ninenin bugün kendisini ziyaret ederek elini öptüm, hayır duasını aldım. Rabbim cennetiyle mükâfatlandırsın inşallah.” dedi Ayşe Erdemir nine ise Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür etti ve her namazının ardından depremzedeler için dualar ettiğini söyledi
Konya’nın Seydişehir ilçesinde depremzedeler yararına yapılan kermese 96 yaşında gözleri görmeyen Ayşe Erdemir nine altın yüzüğünü bağışladı.

Seydişehir Üçkaraören Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma derneği tarafından, Ortakaraören Mahallesinde, bayanların el emeği göz nuru yaptıkları işlemelerin satıldığı kermesi duyan, 96 yaşındaki Ayşe Erdemir yıllardır sahibi olduğu altın yüzüğünü depremzedeler yararına kermese bağışladı.

 

Kermesi ziyaret eden Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Ayşe Erdemir ninenin yaptığı bu bağışı duyar duymaz Erdemir’in Ortakaraörendeki evini ziyarete gitti.

 

Kaymakam Pişkin “Ayşe Erdemir ninenin bugün kendisini ziyaret ederek elini öptüm, hayır duasını aldım. Rabbim cennetiyle mükâfatlandırsın inşallah.” dedi

Ayşe Erdemir nine ise Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür etti ve her namazının ardından depremzedeler için dualar ettiğini söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.