Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2021 - 03:03, Güncelleme: 11.10.2021 - 03:03
 

Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı ilgili kurumların katılımıyla gerçekleşti.

Seydişehir maarif merkezinde yapılan toplantıda Seydişehir’de yürütülen hizmetler, faaliyetler ve ilçenin genel güvenliğine ilişkin konulara toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek, vatandaşlarda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Bu çalışmalar kapsamında Seydişehir’in trafik sorunu, başıboş sokak hayvanlar meselesi, okullar bölgesindeki güvenlik tedbirleri konusu öncelikli masaya yatırıldı.   Toplantıya; Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığı katıldı.
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı ilgili kurumların katılımıyla gerçekleşti.

Seydişehir maarif merkezinde yapılan toplantıda Seydişehir’de yürütülen hizmetler, faaliyetler ve ilçenin genel güvenliğine ilişkin konulara toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek, vatandaşlarda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Bu çalışmalar kapsamında Seydişehir’in trafik sorunu, başıboş sokak hayvanlar meselesi, okullar bölgesindeki güvenlik tedbirleri konusu öncelikli masaya yatırıldı.  

Toplantıya; Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.