İYİ PARTİ DAVULLA ZURNAYLA DİLEKÇE VERMEYE GİTTİ

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2018 - 05:23, Güncelleme: 05.05.2018 - 05:23
 

İYİ PARTİ DAVULLA ZURNAYLA DİLEKÇE VERMEYE GİTTİ

Seydişehir İyi Parti İlçe Teşkilatı, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı için İlçe Seçim Kurulu’na giderek topluca dilekçe verdiler.

Davul zurna eşliğinde İlçe Teşkilatı’ndan Adliye’ye kadar sloganlar atarak Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yürüyen bir grup İyi Partiliye,  Konya Milletvekili Aday Adayları Eski Kamu-sen Başkanı Fahrettin Yokuş, Anap İl Başkanı Nazmi Sırıt, Dr. İlker Yiğit, Rıdvan Peker, Derya Özgülcü ile Gökmen Tağlı da katıldı. İmza atmadan önce partililere Adliye önünde bir konuşma yapan İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici: “Dadaloğlu demiş ki, ‘Ferman padişahınsa, dağlar bizimdir.’ Biz de diyoruz seçimlerde tüm imkânlar Tayyip Erdoğan’ın elindeyse, meydanlar da bizimdir. Bu günden sonra 24 Haziran’a kadar İyi Partililer olarak meydanlarda halkımızla beraber seçime hazırlanacağız” dedi. Başkan Dönderici sözlerine: “Bize parti kuramaz dediler, kurduk. Kongre yapamaz dediler, en görkemli kongreyi yaptık. Seçime giremez dediler, gümbür gümbür giriyoruz. İnşallah 24 Haziran’da da Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız” şeklinde konuştu.
Seydişehir İyi Parti İlçe Teşkilatı, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı için İlçe Seçim Kurulu’na giderek topluca dilekçe verdiler.

Davul zurna eşliğinde İlçe Teşkilatı’ndan Adliye’ye kadar sloganlar atarak Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yürüyen bir grup İyi Partiliye,  Konya Milletvekili Aday Adayları Eski Kamu-sen Başkanı Fahrettin Yokuş, Anap İl Başkanı Nazmi Sırıt, Dr. İlker Yiğit, Rıdvan Peker, Derya Özgülcü ile Gökmen Tağlı da katıldı.

İmza atmadan önce partililere Adliye önünde bir konuşma yapan İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici: “Dadaloğlu demiş ki, ‘Ferman padişahınsa, dağlar bizimdir.’ Biz de diyoruz seçimlerde tüm imkânlar Tayyip Erdoğan’ın elindeyse, meydanlar da bizimdir. Bu günden sonra 24 Haziran’a kadar İyi Partililer olarak meydanlarda halkımızla beraber seçime hazırlanacağız” dedi.

Başkan Dönderici sözlerine: “Bize parti kuramaz dediler, kurduk. Kongre yapamaz dediler, en görkemli kongreyi yaptık. Seçime giremez dediler, gümbür gümbür giriyoruz. İnşallah 24 Haziran’da da Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.