Hafif Sanayi Bölgesinde Mobil Aşı Uygulaması Başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2021 - 01:13, Güncelleme: 16.06.2021 - 01:13
 

Hafif Sanayi Bölgesinde Mobil Aşı Uygulaması Başladı

Seydişehir’de hafif sanayi bölgesinde mobil ekiplerle yerinde Covid-19 aşı uygulamasına başlandı.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından üretimin devamlılığında aksamalar olmaması için Seydişehir Toplum Sağlığı Merkezi yetkililerine mobil ekip ile yerinde aşı önerisinde bulundu. Öneriyi kabul eden Seydişehir İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri oluşturdukları mobil ekip ile hafif sanayi bölgesinde çalışan işçi ve işverenleri BIONTECH aşısı ile yerinde aşılamaya başladı. Aşı yaptıran işçiler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yöneticilerine ve Sağlık Bakanlığına teşekkür etti.
Seydişehir’de hafif sanayi bölgesinde mobil ekiplerle yerinde Covid-19 aşı uygulamasına başlandı.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından üretimin devamlılığında aksamalar olmaması için Seydişehir Toplum Sağlığı Merkezi yetkililerine mobil ekip ile yerinde aşı önerisinde bulundu.

Öneriyi kabul eden Seydişehir İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri oluşturdukları mobil ekip ile hafif sanayi bölgesinde çalışan işçi ve işverenleri BIONTECH aşısı ile yerinde aşılamaya başladı.

Aşı yaptıran işçiler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yöneticilerine ve Sağlık Bakanlığına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.