HASTANEDE TEST YOĞUNLUĞU

Biyografi (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.01.2022 - 22:06, Güncelleme: 09.01.2022 - 22:06
 

HASTANEDE TEST YOĞUNLUĞU

ALİ SAYLAM KÖŞE YAZI

  Sorunları doğal olarak bitmeyen Seydişehir Devlet Hastanesinde bu seferde test yaptıran vatandaşların yoğunluğu yaşanıyor. Daha çabuk yayılan Omicron varyantıyla vakaların çoğalması ve futbolcular, öğretmenler gibi aşı vurulmayan bazı kesimden mecburi PCR testi istenmesi ayrıca kış dolayısıyla grip vakalarının da çoğalması test yaptıranların sayısını artırdı. Durum böyle olunca son günlerde test yaptıran çok sayıda vatandaştan da şikayetler gelmeye başladı. Vatandaşların uzun süre test yaptırmak için sırada bekledikleri, yaşanan yoğunluk nedeniyle hastanedeki güvenlik görevlileriyle hastalar arasında tartışmaların eksik olmadığı, daha önce ek binada yapılan aşının poliklinikler kısmında dar bir alanda yapılmasında yaşanan sıkıntılar duyumlarımız arasında. Artan bu şikayetler; bazı branşlardaki doktor eksikliği, bazılarında ise hasta yoğunluğu nedeniyle hastaların Beyşehir Devlet Hastanesi'ne yönlendirilmesi şikayetlerinin önüne geçti. Yönetim bu sıkıntının üzerine gider yeniden bir planlama ile çözüm üretirse ve güvenlik görevlilerine de görevlerini yaparken nazik davranmaları konusunda uyarırsa şikayetler azalacağına inanıyorum. Hiç olmazsa zorunlu test yaptırmak durumunda olan vatandaşların ayrı bir bölüm ayrılarak veya bu durumdakilerin Aile Hekimliği tarafından PCR testi yapılması yoğunluğu bir nebze olsa azaltacak diye düşünüyorum. Vatandaşların daha fazla sıkıntıya girmemeleri için şimdiden hastane yönetiminin işin üzerine giderek çözüm üretmesini bekliyoruz.
ALİ SAYLAM KÖŞE YAZI

 

Sorunları doğal olarak bitmeyen Seydişehir Devlet Hastanesinde bu seferde test yaptıran vatandaşların yoğunluğu yaşanıyor.

Daha çabuk yayılan Omicron varyantıyla vakaların çoğalması ve futbolcular, öğretmenler gibi aşı vurulmayan bazı kesimden mecburi PCR testi istenmesi ayrıca kış dolayısıyla grip vakalarının da çoğalması test yaptıranların sayısını artırdı. Durum böyle olunca son günlerde test yaptıran çok sayıda vatandaştan da şikayetler gelmeye başladı.

Vatandaşların uzun süre test yaptırmak için sırada bekledikleri, yaşanan yoğunluk nedeniyle hastanedeki güvenlik görevlileriyle hastalar arasında tartışmaların eksik olmadığı, daha önce ek binada yapılan aşının poliklinikler kısmında dar bir alanda yapılmasında yaşanan sıkıntılar duyumlarımız arasında.

Artan bu şikayetler; bazı branşlardaki doktor eksikliği, bazılarında ise hasta yoğunluğu nedeniyle hastaların Beyşehir Devlet Hastanesi'ne yönlendirilmesi şikayetlerinin önüne geçti.

Yönetim bu sıkıntının üzerine gider yeniden bir planlama ile çözüm üretirse ve güvenlik görevlilerine de görevlerini yaparken nazik davranmaları konusunda uyarırsa şikayetler azalacağına inanıyorum.

Hiç olmazsa zorunlu test yaptırmak durumunda olan vatandaşların ayrı bir bölüm ayrılarak veya bu durumdakilerin Aile Hekimliği tarafından PCR testi yapılması yoğunluğu bir nebze olsa azaltacak diye düşünüyorum.

Vatandaşların daha fazla sıkıntıya girmemeleri için şimdiden hastane yönetiminin işin üzerine giderek çözüm üretmesini bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.