HASTANEDEN ETİ A.Ş.’YE TEŞEKKÜR

Güncel 03.02.2023 - 12:09, Güncelleme: 03.02.2023 - 12:09
 

HASTANEDEN ETİ A.Ş.’YE TEŞEKKÜR

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Eti A.Ş.’yi ziyaret ederek hastaneye yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Başhekim Havva Turaç Cingöz,   “Hastanemiz Sterilizasyon Ünitesini Yenileyen Eti. A.Ş. yöneticisi Şaban Cengiz Bey'e İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin’le birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. İlçemiz adına yapılan bu hizmetten memnunlukla karşılıyoruz.” dedi. Kaymakam Deniz Pişkin ise: “Eti Alüminyum A. Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Cengiz, Genel Müdür Mehmet Arkan ve Genel Müdür Yardımcısı Rafet Karakolcu'ya Seydişehir Devlet Hastanemizdeki Sterilizasyon Ünitesi'nin iyileştirilmesindeki yardımları için teşekkür ederiz” dedi.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Eti A.Ş.’yi ziyaret ederek hastaneye yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Başhekim Havva Turaç Cingöz,  

“Hastanemiz Sterilizasyon Ünitesini Yenileyen Eti. A.Ş. yöneticisi Şaban Cengiz Bey'e İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin’le birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. İlçemiz adına yapılan bu hizmetten memnunlukla karşılıyoruz.” dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin ise: “Eti Alüminyum A. Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Cengiz, Genel Müdür Mehmet Arkan ve Genel Müdür Yardımcısı Rafet Karakolcu'ya Seydişehir Devlet Hastanemizdeki Sterilizasyon Ünitesi'nin iyileştirilmesindeki yardımları için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.