HASTANEMİZDE YENİDOĞAN ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.08.2022 - 12:41, Güncelleme: 04.08.2022 - 12:41
 

HASTANEMİZDE YENİDOĞAN ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ

Seydişehir Devlet Hastanesi'nde “Yenidoğan yoğun bakım ünitesi” faaliyete geçti

Hastanemizde birinci seviye 4 küvözlü yenidoğan yoğun bakım ünitesinin tescil işlemleri tamamlanarak hastaların hizmetine sunulduğu öğrenildi. Hastane yetkilileri yeni hizmete giren yenidoğan yoğun bakım ünitesiyle; erken doğum, çoğul gebelik, doğumsal anomaliler, doğumdan önce mekonyum yutmuş bebek, zor doğum nedeniyle beyin ve diğer organ hasarı riski taşıyan bebeklerle; diyabetik anne bebekleri, sarılık, enfeksiyon vb. gibi sık görülen durumlarda hastaları başka hastaneye sevk ettiklerini ancak bundan sonra hastanemizde tedavi görebileceklerini söyleyerek ilçemiz, bölgemiz ve hastanemiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Seydişehir Devlet Hastanesi'nde “Yenidoğan yoğun bakım ünitesi” faaliyete geçti

Hastanemizde birinci seviye 4 küvözlü yenidoğan yoğun bakım ünitesinin tescil işlemleri tamamlanarak hastaların hizmetine sunulduğu öğrenildi.

Hastane yetkilileri yeni hizmete giren yenidoğan yoğun bakım ünitesiyle; erken doğum, çoğul gebelik, doğumsal anomaliler, doğumdan önce mekonyum yutmuş bebek, zor doğum nedeniyle beyin ve diğer organ hasarı riski taşıyan bebeklerle; diyabetik anne bebekleri, sarılık, enfeksiyon vb. gibi sık görülen durumlarda hastaları başka hastaneye sevk ettiklerini ancak bundan sonra hastanemizde tedavi görebileceklerini söyleyerek ilçemiz, bölgemiz ve hastanemiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.