HEMŞEHRİMİZ KAYMAKAM ÖZYİĞİT'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.08.2023 - 18:18, Güncelleme: 19.08.2023 - 18:18
 

HEMŞEHRİMİZ KAYMAKAM ÖZYİĞİT'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Hemşehrimiz Gebze Kaymakam’ı Mehmet Ali Özyiğit gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Özyiğit’le bir süre sohbet eden Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Saylam bu yıl 20. sayısı çıkan Seydişehir Küpenin İncisi dergisini takdim etti. Ziyarette doğup büyüdüğü Seydişehir’in kendisi için kıymetli olduğunu ifade eden Özyiğit: “Nerede görev yapıyor olursam olayım aklım hep Seydişehir’de oluyor. Her fırsatta sıla-i rahim yapmak için memleketim Seydişehir’e geliyorum” diyerek Başkan Ali Saylam’dan Seydişehir’deki gelişmeler ve sorunlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Özyiğit, Antalya Kepez, İstanbul Bahçelievler Kaymakamı ve İstanbul Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra 1 yıl önce Gebze Kaymakamlığı’na atanmıştı.  
Hemşehrimiz Gebze Kaymakam’ı Mehmet Ali Özyiğit gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Özyiğit’le bir süre sohbet eden Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Saylam bu yıl 20. sayısı çıkan Seydişehir Küpenin İncisi dergisini takdim etti.

Ziyarette doğup büyüdüğü Seydişehir’in kendisi için kıymetli olduğunu ifade eden Özyiğit: “Nerede görev yapıyor olursam olayım aklım hep Seydişehir’de oluyor. Her fırsatta sıla-i rahim yapmak için memleketim Seydişehir’e geliyorum” diyerek Başkan Ali Saylam’dan Seydişehir’deki gelişmeler ve sorunlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Gazetemizi ziyaret eden Kaymakam Özyiğit, Antalya Kepez, İstanbul Bahçelievler Kaymakamı ve İstanbul Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra 1 yıl önce Gebze Kaymakamlığı’na atanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.