İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.09.2023 - 21:00, Güncelleme: 27.09.2023 - 21:00
 

İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesince, Toplum Destekli Polislik hizmetleri yönetmeliğinin 60/1 maddesine istinaden Kaymakam Cevdet BAKKAL başkanlığında Seyitharun Maarif Merkezinde ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına müteakip okul önü ve çevresinde denetim ve önleyici uygulamaların arttırılması, trafik tedbirleri, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Narkotik Suçlar Grup Amirliğinin çalışmaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Belediyesi tarafından yürütülen hizmetler, faaliyetler ile İlçemizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımının ve desteğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar, gündeme gelen sorunları yerel düzeyde yerel paydaşların katılımı ile tespit etmek ve hizmetleri geliştirerek, vatandaşlarımızda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için daha iyi nelerin yapılabileceği değerlendirildi. Toplantı katılımcılardan görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesince, Toplum Destekli Polislik hizmetleri yönetmeliğinin 60/1 maddesine istinaden Kaymakam Cevdet BAKKAL başkanlığında Seyitharun Maarif Merkezinde ilgili kurum temsilcilerinin katılımı ile İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; 2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminin başlamasına müteakip okul önü ve çevresinde denetim ve önleyici uygulamaların arttırılması, trafik tedbirleri, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Narkotik Suçlar Grup Amirliğinin çalışmaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Belediyesi tarafından yürütülen hizmetler, faaliyetler ile İlçemizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımının ve desteğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar, gündeme gelen sorunları yerel düzeyde yerel paydaşların katılımı ile tespit etmek ve hizmetleri geliştirerek, vatandaşlarımızda farkındalık ve sağduyu oluşturabilmek için daha iyi nelerin yapılabileceği değerlendirildi.
Toplantı katılımcılardan görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.