ak

İlçemizde "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ" (VİDEOLU)

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.11.2021 - 10:54, Güncelleme: 14.11.2021 - 00:51
 

İlçemizde "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ" (VİDEOLU)

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikalinin 83. Yıldönümü Nedeniyle İlçemizde Anma Programı Düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü programı Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.  ATATÜRK’ün ebediyete intikal saati olan 09.05’ te ilçe genelinde çalınan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile bayraklar yarıya indirildi. Programa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Baro Başkanı Gizem Yavuz Sevinç, İlçe Jandarma  Komutanı Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Daha sonra Seydişehir Anadolu Lisesi'nin hazırlmaış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Protokol, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program büyük ilgi gördü. Programda günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencileri 10 Kasım Oratoryosu ve Vatan şiirini canlandırdı. Ayrıca 10-16 Kasım 2021 tarihleri arasında uygulanacak “Atatürk Haftası”süresince çeşitli etkinliklerdüzenlenerek, Büyük Önder Atatürk anılacaktır. Haber: Arzu Saylam    
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikalinin 83. Yıldönümü Nedeniyle İlçemizde Anma Programı Düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü programı Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.  ATATÜRK’ün ebediyete intikal saati olan 09.05’ te ilçe genelinde çalınan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile bayraklar yarıya indirildi.

Programa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Baro Başkanı Gizem Yavuz Sevinç, İlçe Jandarma  Komutanı Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Seydişehir Anadolu Lisesi'nin hazırlmaış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti.

Protokol, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı program büyük ilgi gördü. Programda günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencileri 10 Kasım Oratoryosu ve Vatan şiirini canlandırdı.

Ayrıca 10-16 Kasım 2021 tarihleri arasında uygulanacak “Atatürk Haftası”süresince çeşitli etkinliklerdüzenlenerek, Büyük Önder Atatürk anılacaktır.

Haber: Arzu Saylam

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.