sçim

İlçemizde Afet Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 11:17, Güncelleme: 29.09.2021 - 11:17
 

İlçemizde Afet Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2021 Yılının Afet Eğitim yılı ilan edilmesi dolayısıyla Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ilçemizde AFAD Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Müftülüğe bağlı din görevlileri ve kuran kursu öğrencileri katıldı. Müdürlüğe bağlı AFAD uzmanları katılımcılara slayt gösterisi ile afet konusunda bilgi sundu. Konuşmacılar afete hazırlıklı olmakla can ve mal kayıplarının en aza indirildiğini belirterek, bu toplantının bilgilendirme toplantısının yanı sıra eğitim toplantısı olduğunu vurguladılar. Toplantının amacının afetlere karşı alınacak her türlü önlemin yanında toplumun tüm kesitlerinde afetler konusunda farkındalığın arttırılması ile mümkün olacağı belirtilerek, toplantıdaki konuşmalarda Afetlerden korunmanın ilk ve en önemli yolunun bilgili, farkındalık kazanmış ve sorumlu bireyler yetiştirmektir denildi.
2021 Yılının Afet Eğitim yılı ilan edilmesi dolayısıyla Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ilçemizde AFAD Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Müftülüğe bağlı din görevlileri ve kuran kursu öğrencileri katıldı.

Müdürlüğe bağlı AFAD uzmanları katılımcılara slayt gösterisi ile afet konusunda bilgi sundu.

Konuşmacılar afete hazırlıklı olmakla can ve mal kayıplarının en aza indirildiğini belirterek, bu toplantının bilgilendirme toplantısının yanı sıra eğitim toplantısı olduğunu vurguladılar.

Toplantının amacının afetlere karşı alınacak her türlü önlemin yanında toplumun tüm kesitlerinde afetler konusunda farkındalığın arttırılması ile mümkün olacağı belirtilerek, toplantıdaki konuşmalarda Afetlerden korunmanın ilk ve en önemli yolunun bilgili, farkındalık kazanmış ve sorumlu bireyler yetiştirmektir denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.