Ak Parti Gençlik Kollarının 18 Mart İkramı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2019 - 10:31, Güncelleme: 19.03.2019 - 10:31
 

Ak Parti Gençlik Kollarının 18 Mart İkramı

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttı

Atatürk Caddesi Hükümet Konağı yanına kurulan stantta Ak Parti gençlik kolları üyeleri 104 sene önce Çanakkale’de hem savaşın hem de yokluğun kol gezdiği günlerde kahraman Türk halkının tarih yazdığına vurgu yaparak o günleri anımsatmak adına halka hoşaf ve ekmek dağıttı. AK Parti Seydisehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat şehitleri saygı ve minnetle andıklarını belirterek, "18 Mart Çanakkale Şehitlerini unutmamak, Çanakkale Deniz Zaferi'ni anmak ve hatırda kalmasını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. 104 yıl önce Çanakkale’de hem savaşın hem de yokluğun hüküm sürdüğü günlerde kahraman Türk halkının tarih yazdı. Vatanını canı pahasına savundu, çiğnetmedi. Kahraman Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun inşallah. Onların hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttı
Atatürk Caddesi Hükümet Konağı yanına kurulan stantta Ak Parti gençlik kolları üyeleri 104 sene önce Çanakkale’de hem savaşın hem de yokluğun kol gezdiği günlerde kahraman Türk halkının tarih yazdığına vurgu yaparak o günleri anımsatmak adına halka hoşaf ve ekmek dağıttı.

AK Parti Seydisehir Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat şehitleri saygı ve minnetle andıklarını belirterek, "18 Mart Çanakkale Şehitlerini unutmamak, Çanakkale Deniz Zaferi'ni anmak ve hatırda kalmasını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. 104 yıl önce Çanakkale’de hem savaşın hem de yokluğun hüküm sürdüğü günlerde kahraman Türk halkının tarih yazdı. Vatanını canı pahasına savundu, çiğnetmedi. Kahraman Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun inşallah. Onların hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.