CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SEYDİSEHİR ÇIKARMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2019 - 12:44, Güncelleme: 30.03.2019 - 12:44
 

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SEYDİSEHİR ÇIKARMASI

Yerel Seçimlere sayılı günler kala AK Parti ve MHP Konya Milletvekilleri, Seydişehir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Cumhur İttifakı ziyaretine AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, MHP Genel Başkan Yardımcılarından Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Taha Çini, İttifak Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, belediye meclis üyesi adayları ve her iki partiye mensup vatandaşlar katıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları tek tek  gezerek başlayan ziyaretler  Perşembe pazarında vatandaşlarla hasbihâl ederek devam etti. Seydişehirlilerin milletvekili ve ittifak heyetine sıcak ilgi ve alaka göstermeleri seçim çalışmalarının verimli geçtiğini gösterdi. Pazar yerinde esnaf ve halkın sorularına cevap veren milletvekilleri  daha sonra Şehit Gazi Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Şubesi'ne geçtiler. Cumhur İttifakı heyetini burada  Şube Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları karşıladı. Şehit yakınları ve gazilerin sorunlarının dile getirildiği ziyarette Milletvekili Kalaycı, “Bu ülke için, bizler için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin hatıralarına, emanetlerine sahip çıkmalıyız. Onları ve gazilerimizi herzaman koruyup kollamalıyız. Dedi. Milletvekili Tahir Akyürek ise, “Şehit ailelerimizle yaptığımız organizasyonların iki amacı var. Birincisi; vatanımız için can veren şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkması ve onların kahramanlıklarının yeni nesillere de aktarılması. İkinci si işe şehit ailelerinin ve gazi ailelerinin bir araya gelerek dayanışma içerisinde olması ve onların hayata tekrar sarılması açısından çok önemlidir.” dedi. Şehit ve gazi yakınları milletvekillerinin bu ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduklarını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de yaptıkları çalışmalarda gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ettiler.
Yerel Seçimlere sayılı günler kala AK Parti ve MHP Konya Milletvekilleri, Seydişehir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Cumhur İttifakı ziyaretine AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, MHP Genel Başkan Yardımcılarından Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Taha Çini, İttifak Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, belediye meclis üyesi adayları ve her iki partiye mensup vatandaşlar katıldı.

Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları tek tek  gezerek başlayan ziyaretler  Perşembe pazarında vatandaşlarla hasbihâl ederek devam etti.

Seydişehirlilerin milletvekili ve ittifak heyetine sıcak ilgi ve alaka göstermeleri seçim çalışmalarının verimli geçtiğini gösterdi.

Pazar yerinde esnaf ve halkın sorularına cevap veren milletvekilleri  daha sonra Şehit Gazi Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Şubesi'ne geçtiler.

Cumhur İttifakı heyetini burada  Şube Başkanı Yakup Söğüt ve şehit yakınları karşıladı.

Şehit yakınları ve gazilerin sorunlarının dile getirildiği ziyarette Milletvekili Kalaycı, “Bu ülke için, bizler için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin hatıralarına, emanetlerine sahip çıkmalıyız. Onları ve gazilerimizi herzaman koruyup kollamalıyız. Dedi.

Milletvekili Tahir Akyürek ise, “Şehit ailelerimizle yaptığımız organizasyonların iki amacı var. Birincisi; vatanımız için can veren şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkması ve onların kahramanlıklarının yeni nesillere de aktarılması. İkinci si işe şehit ailelerinin ve gazi ailelerinin bir araya gelerek dayanışma içerisinde olması ve onların hayata tekrar sarılması açısından çok önemlidir.” dedi.

Şehit ve gazi yakınları milletvekillerinin bu ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduklarını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de yaptıkları çalışmalarda gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.