Seydişehir Belediye Başkan Adayları Oylarını Kullandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2019 - 01:28, Güncelleme: 31.03.2019 - 01:28
 

Seydişehir Belediye Başkan Adayları Oylarını Kullandı

İlçemizde sabah saat 08:00 da sandıkların konulması ile başlayan seçim heyecanı an ve an devam ediyor.

  Gün içerisinde Belediye başkan adayları aşağıda belirtilen adreslerde oylarını kullandı. Ak Parti  (Cumhur İttifakı ) Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal Saat 08:10 da Mahmut Esat Ortaokulunda   1014 numaralı sandığa ailesi ile gelerek  oyunu kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav Saat 11:30 da Merkez İlkokulunda  1058 numaralı  sandığa ailesi ile gelerek  oyunu kullandı. İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan  Saat 13:00 da Merkez İlkokulunda  1063 numaralı  sandığa gelerek  oyunu kullandı. Bağımsız Belediye Başkan Abdulkadir Çat Saat 12:15 de Merkez İlkokulunda  1143 numaralı  sandığa gelerek  oyunu kullandı. Seçmenler  Büyükşehir Belediye Başkanı ,İlçe Belediye başkanı ,Belediye Meclis Üyesi ,Muhtarlık  olmak üzere 1 zarfta 4 oy kullandılar.Saat 17:00 da sandıklar kapanarak  sayıma başlanacağı ve Yüksek Seçim Kuruluna teslim edileceği bildirildi.   ÖZEL HABER BURAK SAYLAM
İlçemizde sabah saat 08:00 da sandıkların konulması ile başlayan seçim heyecanı an ve an devam ediyor.

 

Gün içerisinde Belediye başkan adayları aşağıda belirtilen adreslerde oylarını kullandı.

Ak Parti  (Cumhur İttifakı ) Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal Saat 08:10 da Mahmut Esat Ortaokulunda   1014 numaralı sandığa ailesi ile gelerek  oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav Saat 11:30 da Merkez İlkokulunda  1058 numaralı  sandığa ailesi ile gelerek  oyunu kullandı.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan  Saat 13:00 da Merkez İlkokulunda  1063 numaralı  sandığa gelerek  oyunu kullandı.

Bağımsız Belediye Başkan Abdulkadir Çat Saat 12:15 de Merkez İlkokulunda  1143 numaralı  sandığa gelerek  oyunu kullandı.

Seçmenler  Büyükşehir Belediye Başkanı ,İlçe Belediye başkanı ,Belediye Meclis Üyesi ,Muhtarlık  olmak üzere 1 zarfta 4 oy kullandılar.Saat 17:00 da sandıklar kapanarak  sayıma başlanacağı ve Yüksek Seçim Kuruluna teslim edileceği bildirildi.

 

ÖZEL HABER

BURAK SAYLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.