MHP'DEN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE BAŞBUĞ'U ANMA MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 03:24, Güncelleme: 04.04.2019 - 03:24
 

MHP'DEN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE BAŞBUĞ'U ANMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Eyyup GÜL, Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 22. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatanına ve milletine adadığını söyleyen Başkan GÜL; mesajında şu ifadelere yer verdi: ”Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ mücadelelerle geçen 80 yıllık ömründe, sözlerine “Önce Ülkem ve Milletim” diyerek başlayan, Türk milletinin yükselip yücelmesi konusunda bir çok önemli çalışmalara imza atmış, devletin selameti, milletin bekası ve Türklüğün yücelmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş, zulme boğun eğmeyip baş kaldırmış, bildiği ve inandığı doğruları her platformda savunup söylemiş ender bir devlet adamı ve o günlerin bir alp ereni idi. Milyonlarca vatan sevdalısı ve imanlı genç yetiştiren Başbuğumuzun ülküsü ve fikirleri, aradan geçen onca zamana rağmen halen ilk günkü heyecanla yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Bizlere bırakmış olduğu eseri “Dokuz Işık Doktrini” rehberlik etmesi açısından her zaman başucumuzda, bilgiye başvuracağımız emaneti olacaktır. Bizlerde onun hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye devam edip, Milliyetçi Türkiye’nin inşa edilmesi noktasında, üzerimize yüklenen görev ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkücü ve Milliyetçi camianın efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i, ebediyete intikalinin 22. yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyor ve dualarla anıyoruz.” Kabri nur, uçmağı cennet ve Peygamberimiz komşusu olsun. Allah rahmet eylesin. Eyyup GÜL Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı
Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Eyyup GÜL, Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 22. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başbuğ Alparslan Türkeş’in gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatanına ve milletine adadığını söyleyen Başkan GÜL; mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ mücadelelerle geçen 80 yıllık ömründe, sözlerine “Önce Ülkem ve Milletim” diyerek başlayan, Türk milletinin yükselip yücelmesi konusunda bir çok önemli çalışmalara imza atmış, devletin selameti, milletin bekası ve Türklüğün yücelmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş, zulme boğun eğmeyip baş kaldırmış, bildiği ve inandığı doğruları her platformda savunup söylemiş ender bir devlet adamı ve o günlerin bir alp ereni idi. Milyonlarca vatan sevdalısı ve imanlı genç yetiştiren Başbuğumuzun ülküsü ve fikirleri, aradan geçen onca zamana rağmen halen ilk günkü heyecanla yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Bizlere bırakmış olduğu eseri “Dokuz Işık Doktrini” rehberlik etmesi açısından her zaman başucumuzda, bilgiye başvuracağımız emaneti olacaktır. Bizlerde onun hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye devam edip, Milliyetçi Türkiye’nin inşa edilmesi noktasında, üzerimize yüklenen görev ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkücü ve Milliyetçi camianın efsanevi lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i, ebediyete intikalinin 22. yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyor ve dualarla anıyoruz.” Kabri nur, uçmağı cennet ve Peygamberimiz komşusu olsun. Allah rahmet eylesin.

Eyyup GÜL

Milliyetçi Hareket Partisi

Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.