EMNİYETTEN “GÜVEN VE HUZUR” UYGULAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2019 - 09:50, Güncelleme: 23.04.2019 - 09:50
 

EMNİYETTEN “GÜVEN VE HUZUR” UYGULAMASI

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve trafik ekiplerinin de katılımı ile ilçede uygulama noktalarında denetimler yaparak güven ve huzur uygulaması gerçekleştirdi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde denetimlere devam ediyor. Güven ve Huzur uygulaması yapan emniyet güçleri, araçları durdurarak kontrol edip, kimlik sorgulaması yapıyor. Uygulama kapsamında özellikle vatandaşı rahatsız edecek şekilde abartı egzozlu araçlar üzerinde işlemler yapılırken motosikletler üzerinde yapılan uygulamada ise kask, eksik belge ve plakası bulunmayan sürücülere işlem yapılıyor. Emniyet yetkilileri, uygulamanın bu şekilde sürekli devam edeceğini belirterek, vatandaşlara belgesiz, kasksız ve çevreyi rahatsız edici şekilde araç kullanmamaları uyarısında bulundu.
Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve trafik ekiplerinin de katılımı ile ilçede uygulama noktalarında denetimler yaparak güven ve huzur uygulaması gerçekleştirdi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde denetimlere devam ediyor. Güven ve Huzur uygulaması yapan emniyet güçleri, araçları durdurarak kontrol edip, kimlik sorgulaması yapıyor.

Uygulama kapsamında özellikle vatandaşı rahatsız edecek şekilde abartı egzozlu araçlar üzerinde işlemler yapılırken motosikletler üzerinde yapılan uygulamada ise kask, eksik belge ve plakası bulunmayan sürücülere işlem yapılıyor.

Emniyet yetkilileri, uygulamanın bu şekilde sürekli devam edeceğini belirterek, vatandaşlara belgesiz, kasksız ve çevreyi rahatsız edici şekilde araç kullanmamaları uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.