DEVLET HASTANESİNE 4 DOKTOR GELİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 10:57, Güncelleme: 24.04.2019 - 10:57
 

DEVLET HASTANESİNE 4 DOKTOR GELİYOR

Yeni atama döneminde, Seydişehir Devlet Hastanesine iki uzman ve iki pratisyen doktor geliyor.

Sağlık Bakanlığının mecburi hizmet doktor atamalarında Seydişehir Devlet Hastanesi’ne, Ortopedi Uzmanı ve Psikiyatri Uzmanının yanında iki Pratisyen Hekimin de atamasının yapıldığı bildirildi. Devlet Hastanesine eksik olan KBB ve Cildiye doktorlarının ise kazandırılması için çaba harcandığı öğrenildi. Konuyla ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, devlet hastanesi konusunda hassas olduklarını belirterek; “Sağlık çok önemli. Bu nedenle devlet hastanesi sorunlarına hassasiyetle yaklaşıyoruz. 3 ayda bir yapılan mecburi hizmet atamalarında iki uzman doktor ve iki pratisyen hekim atamaları gerçekleştirildi. Muhtemelen aybaşında göreve başlayacaklar. Hastanemizde acilen ihtiyaç olan KBB ve Cildiye doktorlarının ve diğer eksik branşların önümüzde ki atama döneminde gelmesi için Sağlık Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştirerek çaba harcayacağız.” dedi.
Yeni atama döneminde, Seydişehir Devlet Hastanesine iki uzman ve iki pratisyen doktor geliyor.

Sağlık Bakanlığının mecburi hizmet doktor atamalarında Seydişehir Devlet Hastanesi’ne, Ortopedi Uzmanı ve Psikiyatri Uzmanının yanında iki Pratisyen Hekimin de atamasının yapıldığı bildirildi.

Devlet Hastanesine eksik olan KBB ve Cildiye doktorlarının ise kazandırılması için çaba harcandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, devlet hastanesi konusunda hassas olduklarını belirterek; “Sağlık çok önemli. Bu nedenle devlet hastanesi sorunlarına hassasiyetle yaklaşıyoruz. 3 ayda bir yapılan mecburi hizmet atamalarında iki uzman doktor ve iki pratisyen hekim atamaları gerçekleştirildi. Muhtemelen aybaşında göreve başlayacaklar. Hastanemizde acilen ihtiyaç olan KBB ve Cildiye doktorlarının ve diğer eksik branşların önümüzde ki atama döneminde gelmesi için Sağlık Bakanlığı ile görüşmeler gerçekleştirerek çaba harcayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.