KAVAK MAHALLESİNDE HIRSIZ ALARMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 11:43, Güncelleme: 29.04.2019 - 11:43
 

KAVAK MAHALLESİNDE HIRSIZ ALARMI

Seydişehir’e bağlı Kavak Mahallesinde hırsızlar öğlen saatlerinde üç eve girerek yüzük, küpe ve bir miktar parayı alıp sırra kadem bastı.

Mahallenin giriş evlerinden birisinde yolu gören güvenlik kamerasına takılan şüpheli aracın daha sonra mahalle arasında görüldüğü öğrenildi. Mahalle aralarında beyaz bir araçla görülen şüpheli araçta, görgü tanıklarının ifadelerine göre 3’ü bayan 2’si de erkek 5 kişinin olduğu saptandı. Kamera kayıtlarını inceleyen İlçe Jandarma ekipleri görgü tanıklarının ifadeleri ile kameraya takılan aracın aynı olduğunu saptadı. Araç plakasının incelenmesi ile aracın komşu İlçe Beyşehir’de hırsızlık olayına karışarak arandığı ve araç plakasının sahte olduğu tespit edildi. Evleri soyulan Ali Ç. ,Fatih Ü. Ve Orhan Y. hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyor. Mağdurlardan Ali Ç. verdiği bilgilerde; “Mahallemizde geçtiğimiz yılda 10 ayrı eve girdiler. Birçok değerli eşya, altın ve para alarak kaçtılar. Şimdi de bizim başımıza geldi. Bu konuda çok huzursuz oluyoruz. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.” dedi. Jandarma kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerini alarak soruşturma başlattı.
Seydişehir’e bağlı Kavak Mahallesinde hırsızlar öğlen saatlerinde üç eve girerek yüzük, küpe ve bir miktar parayı alıp sırra kadem bastı.

Mahallenin giriş evlerinden birisinde yolu gören güvenlik kamerasına takılan şüpheli aracın daha sonra mahalle arasında görüldüğü öğrenildi. Mahalle aralarında beyaz bir araçla görülen şüpheli araçta, görgü tanıklarının ifadelerine göre 3’ü bayan 2’si de erkek 5 kişinin olduğu saptandı.

Kamera kayıtlarını inceleyen İlçe Jandarma ekipleri görgü tanıklarının ifadeleri ile kameraya takılan aracın aynı olduğunu saptadı. Araç plakasının incelenmesi ile aracın komşu İlçe Beyşehir’de hırsızlık olayına karışarak arandığı ve araç plakasının sahte olduğu tespit edildi.

Evleri soyulan Ali Ç. ,Fatih Ü. Ve Orhan Y. hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyor.

Mağdurlardan Ali Ç. verdiği bilgilerde; “Mahallemizde geçtiğimiz yılda 10 ayrı eve girdiler. Birçok değerli eşya, altın ve para alarak kaçtılar. Şimdi de bizim başımıza geldi. Bu konuda çok huzursuz oluyoruz. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.” dedi.

Jandarma kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerini alarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.