KUĞULU YOLU ASFALTINA KAVUŞUYOR!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2019 - 11:17, Güncelleme: 28.05.2019 - 11:17
 

KUĞULU YOLU ASFALTINA KAVUŞUYOR!

Yılan hikâyesine dönen Kuğulu Yolu çalışmaları nihayet tamamlanıyor.

Yıllardır kime ait olduğu tartışılan ve hiçbir kurumun üstlenmediği en sonunda Belediye tarafından geçen yıl çalışmalarına başlanan Taraşçı göbeği, Marangozlar Sanayi arasında ki yolun alt yapı çalışmaları uzun sürünce başta 60 evler ve Ufuk Siteleri tozdan rahatsız olmuştu. Bir buçuk aydır sıkıştırma çalışmaları devam eden yolun bayramdan önce asfalt kaplamasının yapılacağı öğrenildi. Eti Alüminyum ’un maden yolu olarak bilinen bu yol güzergâhında maden arabalarının kullandığı kadar umumi bir kullanımında olması yolun kime ait olduğu konusunda karışıklığa neden oluyordu. Kimsenin sahiplenmediği bu güzergâhta yolun bozuk olması kazalara da davetiye çıkarıyordu. Geçen yıl Seydişehir Belediyesi Taşıyıcılar Kooperatifi, Eti Bank ile görüşerek inisiyatif alıp Belediye olarak yol çalışmalarını başlatmıştı. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Tutal ise; “Aslında bu yol ne bize ne karayollarına ne de Eti Bank’a ait görünmüyor. Vatandaşlar tarafından ısrarla bu yolun bakımının yapılması istenince bizde Belediye olarak üstlendik. Yolun gecikmesinde mevsim şartlarına uygun gelmesini bekledik. Şuanda havalar ısınınca asfalt dökümünün tam vakti. Allah nasip ederse bayramdan önce yolun asfaltı tamamlanacak.” dedi.
Yılan hikâyesine dönen Kuğulu Yolu çalışmaları nihayet tamamlanıyor.

Yıllardır kime ait olduğu tartışılan ve hiçbir kurumun üstlenmediği en sonunda Belediye tarafından geçen yıl çalışmalarına başlanan Taraşçı göbeği, Marangozlar Sanayi arasında ki yolun alt yapı çalışmaları uzun sürünce başta 60 evler ve Ufuk Siteleri tozdan rahatsız olmuştu.

Bir buçuk aydır sıkıştırma çalışmaları devam eden yolun bayramdan önce asfalt kaplamasının yapılacağı öğrenildi.

Eti Alüminyum ’un maden yolu olarak bilinen bu yol güzergâhında maden arabalarının kullandığı kadar umumi bir kullanımında olması yolun kime ait olduğu konusunda karışıklığa neden oluyordu. Kimsenin sahiplenmediği bu güzergâhta yolun bozuk olması kazalara da davetiye çıkarıyordu. Geçen yıl Seydişehir Belediyesi Taşıyıcılar Kooperatifi, Eti Bank ile görüşerek inisiyatif alıp Belediye olarak yol çalışmalarını başlatmıştı.

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Belediye Başkanı Tutal ise; “Aslında bu yol ne bize ne karayollarına ne de Eti Bank’a ait görünmüyor. Vatandaşlar tarafından ısrarla bu yolun bakımının yapılması istenince bizde Belediye olarak üstlendik. Yolun gecikmesinde mevsim şartlarına uygun gelmesini bekledik. Şuanda havalar ısınınca asfalt dökümünün tam vakti. Allah nasip ederse bayramdan önce yolun asfaltı tamamlanacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.