BÜYÜKŞEHİR’DEN ETİ A.Ş’YE TEBRİK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2019 - 03:07, Güncelleme: 28.05.2019 - 03:07
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ETİ A.Ş’YE TEBRİK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, içinde ETİ ALÜMİNYUM ’un da bulunduğu İSO (İstanbul Sanayi Odası) 500’e giren Konyalı firmaları tebrik etti.

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2018 Araştırmasında, Seydişehir’in en önemli istihdam kaynağı ETİ ALÜMİNYUM 143. Sırada yer alarak ilçemizin de gurur kaynağı oldu. Konya’nın yüzlerce yıldır üretimin, ticaretin, sosyal hayatın ve ilmin merkezi olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Konya’mız çok şükür üreten ve ihracat yapan bir sanayi şehri. Her geçen gün büyüyen sanayi bölgelerimiz, müteşebbis ruhumuz, sanayicimizin projeleri, yetenekli iş adamlarımız, devletimizin desteği ve bizlerin çabalarıyla Konya’mız bölgemizin ve ülkemizin parlayan bir yıldızı konumuna gelmiş durumda” dedi. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan ETİ ALÜMİNYUM ‘un yanı sıra sıralamaya giren Konyalı firmalar ise;  Konya Şeker, Panagro Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi, Aydınlar Yedek Parça, Kangal Termik Santral ve Ova Un Fabrikası oldu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, içinde ETİ ALÜMİNYUM ’un da bulunduğu İSO (İstanbul Sanayi Odası) 500’e giren Konyalı firmaları tebrik etti.

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2018 Araştırmasında, Seydişehir’in en önemli istihdam kaynağı ETİ ALÜMİNYUM 143. Sırada yer alarak ilçemizin de gurur kaynağı oldu.

Konya’nın yüzlerce yıldır üretimin, ticaretin, sosyal hayatın ve ilmin merkezi olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Konya’mız çok şükür üreten ve ihracat yapan bir sanayi şehri. Her geçen gün büyüyen sanayi bölgelerimiz, müteşebbis ruhumuz, sanayicimizin projeleri, yetenekli iş adamlarımız, devletimizin desteği ve bizlerin çabalarıyla Konya’mız bölgemizin ve ülkemizin parlayan bir yıldızı konumuna gelmiş durumda” dedi.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan ETİ ALÜMİNYUM ‘un yanı sıra sıralamaya giren Konyalı firmalar ise;  Konya Şeker, Panagro Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi, Aydınlar Yedek Parça, Kangal Termik Santral ve Ova Un Fabrikası oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.