Yaylacık Köy Şenliği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2019 - 08:10, Güncelleme: 01.07.2019 - 08:10
 

Yaylacık Köy Şenliği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

Yaylacık (Nuzumla) Köy şenliği, 30 Haziran Pazar günü yoğun bir katılımla düzenlendi.

Başta Seydişehir ve Konya olmak üzere İzmir, Antalya, İstanbul ve ülkemizin değişik şehirlerinde ikamet eden Yaylacıklılar, yapılan şenlikle bir araya gelme imkanı buldu. Böylelikle hem gurbette yaşayanlar ata topraklarını ziyaret etme, hem de uzak diyarlarda birbirlerini tanımayanlar tanışma imkanı buldu. Şenlikte yemek ikramı sonrası çeşitli yarışmalar da düzenlendi.
Yaylacık (Nuzumla) Köy şenliği, 30 Haziran Pazar günü yoğun bir katılımla düzenlendi.

Başta Seydişehir ve Konya olmak üzere İzmir, Antalya, İstanbul ve ülkemizin değişik şehirlerinde ikamet eden Yaylacıklılar, yapılan şenlikle bir araya gelme imkanı buldu.

Böylelikle hem gurbette yaşayanlar ata topraklarını ziyaret etme, hem de uzak diyarlarda birbirlerini tanımayanlar tanışma imkanı buldu.

Şenlikte yemek ikramı sonrası çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.