İLKOKUL MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 08:27, Güncelleme: 10.07.2019 - 08:27
 

İLKOKUL MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Seyit Harun Maarif Merkezi’nde, ilçemizin ilkokul müdürleri ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Uluyurt, İhsan Koç ve Yusuf Mircan ile ilçemizde bulunan ilkokul müdürleri katıldı. Toplantıda; ilkokul müdürleri tarafından okullarda yıl içerisinde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek projeler, etkinlikler ile planlı faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için daha etkili ve verimli metotlar değerlendirildi.
Seyit Harun Maarif Merkezi’nde, ilçemizin ilkokul müdürleri ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Uluyurt, İhsan Koç ve Yusuf Mircan ile ilçemizde bulunan ilkokul müdürleri katıldı.

Toplantıda; ilkokul müdürleri tarafından okullarda yıl içerisinde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek projeler, etkinlikler ile planlı faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için daha etkili ve verimli metotlar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.