Şehit Aileleri ve Gazilerden İl Jandarma Komutanı’na Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2019 - 03:32, Güncelleme: 12.07.2019 - 03:32
 

Şehit Aileleri ve Gazilerden İl Jandarma Komutanı’na Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve dernek üyeleri, Konya’da ki makamında ziyaret ederek bir yıl önce göreve başlayan Tuğgeneral Yaşin’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin'in, kendileri için onur kaynağı olan şehit aileleri ve gaziler için elinden geleni yapacağını söyleyerek ziyaretlerinden memnun kaldığını ve kapısının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu belirttiği öğrenildi. Dernek Başkanı Yakup Söğüt ise ziyaretle ilgili: “Sayın Komutanımız Tuğgeneral Ercan Yaşin’i, göreve geldikten sonra ziyaret etmek bugüne nasip oldu. Göreve geldiğinden beri derneğimizle yakın temas kurarak ilgilerini eksik etmediler. Kendilerine şahsım ve dernek üyelerimiz adına kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt ve dernek üyeleri, Konya’da ki makamında ziyaret ederek bir yıl önce göreve başlayan Tuğgeneral Yaşin’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin'in, kendileri için onur kaynağı olan şehit aileleri ve gaziler için elinden geleni yapacağını söyleyerek ziyaretlerinden memnun kaldığını ve kapısının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu belirttiği öğrenildi.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt ise ziyaretle ilgili: “Sayın Komutanımız Tuğgeneral Ercan Yaşin’i, göreve geldikten sonra ziyaret etmek bugüne nasip oldu. Göreve geldiğinden beri derneğimizle yakın temas kurarak ilgilerini eksik etmediler. Kendilerine şahsım ve dernek üyelerimiz adına kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.