YENİCEKÖY’DE GENÇLİK MERKEZİ KURULDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2019 - 11:32, Güncelleme: 19.07.2019 - 11:32
 

YENİCEKÖY’DE GENÇLİK MERKEZİ KURULDU

Yeniceköy’de ilçemizde bir ilk olan Gençlik Merkezi kuruldu.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kendi imkânları ile kurduğu, çevre düzenlemesini Seydişehir Belediyesi’nin yaptığı Gençlik Merkezi Yeniceköy’lü gençlerin hizmetine açıldı. Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendi imkânlarınca köyde atıl durumda bulunan eski ilkokulunun bakım ve onarımını yaparak Gençlik Merkezi olarak köydeki gençlerin hizmetine sundu. Yeni kurulan Gençlik Merkezi’nin bir bölümünde bin 500 adet kitabı bulunan kütüphane, 60 kişilik oturma odası bulunurken, diğer bölümlerini ise masa tenisi, langırt, masa hockeyi gibi gençlerin eğleneceği oyun alanları oluşturuyor. Bu hizmet ile gençlerin hem zararlı alışkanlıklardan uzaklaştığını hem de birlik ve beraberlik içerisinde vakit geçirerek bağlarını güçlendirdiğini belirten Yeniceköy Muhtarı Mehmet Ünal; “Yeni kurulan Gençlik Merkezi sayesinde çocuklar ve gençler daha kaliteli ve yararlı zaman geçiriyor. Geleceğimiz olan gençler için yapılabilecek en güzel hizmetlerden birisiydi. Ayrıca bu Seydişehir’de bir ilk. Tüm ilçe ve köylere örnek olmasını diliyoruz. Bu vesile ile ilçemizde atıl durumda bulunan ilkokulu dönüştürerek bizlere hizmet olarak sunan Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve Belediye’mize tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yeniceköy’de ilçemizde bir ilk olan Gençlik Merkezi kuruldu.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kendi imkânları ile kurduğu, çevre düzenlemesini Seydişehir Belediyesi’nin yaptığı Gençlik Merkezi Yeniceköy’lü gençlerin hizmetine açıldı.

Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendi imkânlarınca köyde atıl durumda bulunan eski ilkokulunun bakım ve onarımını yaparak Gençlik Merkezi olarak köydeki gençlerin hizmetine sundu.

Yeni kurulan Gençlik Merkezi’nin bir bölümünde bin 500 adet kitabı bulunan kütüphane, 60 kişilik oturma odası bulunurken, diğer bölümlerini ise masa tenisi, langırt, masa hockeyi gibi gençlerin eğleneceği oyun alanları oluşturuyor.

Bu hizmet ile gençlerin hem zararlı alışkanlıklardan uzaklaştığını hem de birlik ve beraberlik içerisinde vakit geçirerek bağlarını güçlendirdiğini belirten Yeniceköy Muhtarı Mehmet Ünal; “Yeni kurulan Gençlik Merkezi sayesinde çocuklar ve gençler daha kaliteli ve yararlı zaman geçiriyor. Geleceğimiz olan gençler için yapılabilecek en güzel hizmetlerden birisiydi. Ayrıca bu Seydişehir’de bir ilk. Tüm ilçe ve köylere örnek olmasını diliyoruz. Bu vesile ile ilçemizde atıl durumda bulunan ilkokulu dönüştürerek bizlere hizmet olarak sunan Yeniceköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve Belediye’mize tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.