Yaz Döneminde Anasınıfı Eğitimi Veriliyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.07.2019 - 12:30
 

Yaz Döneminde Anasınıfı Eğitimi Veriliyor

İlçemizde hiç anasınıfına gitmemiş öğrenciler, yaz dönemi anasınıfı eğitimi almaya başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temmuz ve Ağustos´ta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimlerine başladı. Okullarda, daha önce hiç anaokulu eğitimi almamış, özellikle 2019-2020 eğitim öğretim döneminde birinci sınıfa başlayacak çocuklar için iki aylık yoğunlaştırılmış anaokulu eğitimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Seydişehir’de de uygulamaya konuldu. 4-6 yaş grubu Türk ve Suriyeli öğrencileri kapsayan uygulamada okullarda yaz tatilinde oluşan atıl kapasitede kullanılmış oldu. Uygulanan yaz okulu modelinde daha fazla çocuğun yararlanabilmesi için kırtasiye ve beslenme desteği de veriliyor. İhsan Tekin Ortaokulu’nda ve Selçuklu İlkokulu’nda uygulamaya geçen eğitimi yerinde görmek isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar okulları ziyaret ederek öğrencilerle görüştü. Çocuklar bu uygulama ile hem eğitimini alıyor hem güzel vakit geçiyor.
İlçemizde hiç anasınıfına gitmemiş öğrenciler, yaz dönemi anasınıfı eğitimi almaya başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temmuz ve Ağustos´ta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimlerine başladı.

Okullarda, daha önce hiç anaokulu eğitimi almamış, özellikle 2019-2020 eğitim öğretim döneminde birinci sınıfa başlayacak çocuklar için iki aylık yoğunlaştırılmış anaokulu eğitimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Seydişehir’de de uygulamaya konuldu.

4-6 yaş grubu Türk ve Suriyeli öğrencileri kapsayan uygulamada okullarda yaz tatilinde oluşan atıl kapasitede kullanılmış oldu. Uygulanan yaz okulu modelinde daha fazla çocuğun yararlanabilmesi için kırtasiye ve beslenme desteği de veriliyor.

İhsan Tekin Ortaokulu’nda ve Selçuklu İlkokulu’nda uygulamaya geçen eğitimi yerinde görmek isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar okulları ziyaret ederek öğrencilerle görüştü.

Çocuklar bu uygulama ile hem eğitimini alıyor hem güzel vakit geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.