Kızılca mahallesi şenlik düzenledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2019 - 08:39, Güncelleme: 18.08.2019 - 08:39
 

Kızılca mahallesi şenlik düzenledi

Seydişehir’in Kızılca Mahallesi, mesire alanında düzenledikleri şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kızılca Mahalle Muhtarlığı, Sulama Kooperatifi ve Yardımlaşma ve dayanışma derneğinin ortaklaşa düzenlediği şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte konuşan Ak Parti  Seçim koordinasyon  başkanı  Harun Tüfekçi, Birlik ve beraberliğin en güzel  örneklerinin birisi de böyle şenlikler sayesinde yaşandığını belirterek; ‘’Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar var.Bizi bölmeye parçalama çalışan  iç ve dış unsurlar var. Düşüncesi ne olursa olsun memleketini seven herkesle bir olalım beraber olalım. Eğer düşmanlık beslemek gerekirse Pkk ‘ya, fetöye iç ve dış düşmanlık yapanlara nefretimizi gösterelim. Bizler böyle birlik ve beraberlik içinde oldukça hiç kimse ülkemize bir şey yapamaz.’diyerek şenliğin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Seydişehir Belediye Başkan vekili Mehmet Çetiner’de kısa bir selamlama konuşması yaparak şenliğin birlik ve beraberlik için güzel bir gösterge olduğunu ifade etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’da konuşmasında Kızılca mahallesinin tarihini kültürünü gelenek ve göreneklerini anlatarak Yörük Mahallesi Kızılca hakkında bilgiler paylaştı. Yılmaz konuşmasının devamında ;’’Bu yıl ilk olarak düzenlediğimiz şenliğe katılım oldukça iyi. Şenliklerimiz geleneksel hale gelecek. Önümüzdeki yıllarda genişleyerek devam edecek.   Üzümlü, Kavak ve Bayavşar Mahalleri ile birlikte daha geniş çaplı şenlik düzenleyeceğiz. ‘’Dedi. Düzenlenen şenlikte Yerel sanatçıların yer aldığı müzik eğlence programları ve katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Kızılca şenliğine Ak Parti seçim koordinasyon başkanı Harun Tüfekçi, Belediye Başkan vekili Mehmet Çetiner, Siyasi  parti İlçe  Başkanları İl dışından gelen  misafirler  ve  Kızılca mahalle sakinleri katıldı.
Seydişehir’in Kızılca Mahallesi, mesire alanında düzenledikleri şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Kızılca Mahalle Muhtarlığı, Sulama Kooperatifi ve Yardımlaşma ve dayanışma derneğinin ortaklaşa düzenlediği şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Şenlikte konuşan Ak Parti  Seçim koordinasyon  başkanı  Harun Tüfekçi, Birlik ve beraberliğin en güzel  örneklerinin birisi de böyle şenlikler sayesinde yaşandığını belirterek; ‘’Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar var.Bizi bölmeye parçalama çalışan  iç ve dış unsurlar var. Düşüncesi ne olursa olsun memleketini seven herkesle bir olalım beraber olalım. Eğer düşmanlık beslemek gerekirse Pkk ‘ya, fetöye iç ve dış düşmanlık yapanlara nefretimizi gösterelim. Bizler böyle birlik ve beraberlik içinde oldukça hiç kimse ülkemize bir şey yapamaz.’diyerek şenliğin oluşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Seydişehir Belediye Başkan vekili Mehmet Çetiner’de kısa bir selamlama konuşması yaparak şenliğin birlik ve beraberlik için güzel bir gösterge olduğunu ifade etti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’da konuşmasında Kızılca mahallesinin tarihini kültürünü gelenek ve göreneklerini anlatarak Yörük Mahallesi Kızılca hakkında bilgiler paylaştı. Yılmaz konuşmasının devamında ;’’Bu yıl ilk olarak düzenlediğimiz şenliğe katılım oldukça iyi. Şenliklerimiz geleneksel hale gelecek. Önümüzdeki yıllarda genişleyerek devam edecek.   Üzümlü, Kavak ve Bayavşar Mahalleri ile birlikte daha geniş çaplı şenlik düzenleyeceğiz. ‘’Dedi.

Düzenlenen şenlikte Yerel sanatçıların yer aldığı müzik eğlence programları ve katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Kızılca şenliğine Ak Parti seçim koordinasyon başkanı Harun Tüfekçi, Belediye Başkan vekili Mehmet Çetiner, Siyasi  parti İlçe  Başkanları İl dışından gelen  misafirler  ve  Kızılca mahalle sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.