HACDAN DÖNEN İLÇE MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2019 - 11:33, Güncelleme: 11.09.2019 - 11:33
 

HACDAN DÖNEN İLÇE MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Kadın Kolları, Hac farizasını yerine getiren İlçe Müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti.

Kutsal topraklardan dönen İlçe Müftüsü Adem Bebek’i evlerinde ziyaret eden ve Allah kabul etsin dileğinde bulunan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ve beraberindekiler, başta bayan öğrencilere Kur’an kursu hizmetleri olmak üzere diyanetle ilgili bazı çalışmalar hakkında da müftü ile bir süre sohbet ettiler. Başkan Semerci ve beraberindekiler, daha sonra yine Hac vazifesinden dönen Şehit İsmail Cesur’un ailesine de hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Ak Parti Kadın Kolları, Hac farizasını yerine getiren İlçe Müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti.

Kutsal topraklardan dönen İlçe Müftüsü Adem Bebek’i evlerinde ziyaret eden ve Allah kabul etsin dileğinde bulunan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ve beraberindekiler, başta bayan öğrencilere Kur’an kursu hizmetleri olmak üzere diyanetle ilgili bazı çalışmalar hakkında da müftü ile bir süre sohbet ettiler.

Başkan Semerci ve beraberindekiler, daha sonra yine Hac vazifesinden dönen Şehit İsmail Cesur’un ailesine de hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.