EN ÇOK KİTAP OKUYANLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 08:28, Güncelleme: 18.09.2019 - 08:28
 

EN ÇOK KİTAP OKUYANLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Seydişehir Halk Kütüphanesi tarafından organize edilen projede en çok kitap okuyarak kendi kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla 2019 yılı Ocak ayında İlçe Kaymakamlığı, Belediye ve İlçe Halk Kütüphanesi finansörlüğünde başlatılan “Haydiii Çocuklar - Gençler - Yetişkinler Kütüphaneye” projesi toplumda rol model olmaya devam ediyor. Proje kapsamında iki aylık periyotlarla en çok kitap okuyan çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde dereceye girenlere kitap, elbise ve para ödülleri veriliyor. 24 bin kitabın bulunduğu ilçe kütüphanemizde kayıtlı kitaplardan Temmuz-Ağustos Aylarında en çok kitap okuyarak dereceye girenler ödüllerini Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz ve kütüphane memurlarının elinden aldılar. Dereceye girenleri tebrik eden Müdür Yılmaz,” Ocak ayında başlattığımız projemizde tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Gençlerin çevrelerinde gerçekleşen kötü alışkanlıklardan korumak için İlçe Kaymakamlığımız ile başlattığımız "Haydi Çocuklar - Gençler - Yetişkinler Kütüphaneye" projemizde hem gençlerimiz hem aileleri duyarlı hareket ettiler. Çocuk- genç- yetişkin kategoride halkımız tarihten edebiyata, felsefeye 24 bin çeşit kitabın bulunduğu kütüphanemize rağbet gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her iki ayda bir ödül takdimi yaptığımız projemizde dereceye girenlere kitap, kıyafet ve para hediyeleri verdik. Temmuz- Ağustos döneminde de dereceye giren vatandaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi. Kütüphaneyi ziyaret eden vatandaş sayısında artış olduğunu belirten Yılmaz,  “Eğitim, araştırma, bilgi edinme gibi konularda kütüphanemizi ziyaretçi sayısı arttı. Kampanyamız hem okumaya hem de ziyarete yüzde 40 fayda sağladı. Bundan da biz ziyadesiyle memnun olduk. Çocuklarımızın sağlıklı ve bilinçli yetişmeleri için programlar yapıp eğitici filmler izletiyoruz. Yetişkin bireylere sıra dışı okullar, yetenekler gibi belgeseller izletiyoruz. Amacımız kendini geliştiren topluma faydalı nesiller yetiştirmektir.” diyerek sözlerini tamamladı.
Seydişehir Halk Kütüphanesi tarafından organize edilen projede en çok kitap okuyarak kendi kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla 2019 yılı Ocak ayında İlçe Kaymakamlığı, Belediye ve İlçe Halk Kütüphanesi finansörlüğünde başlatılan “Haydiii Çocuklar - Gençler - Yetişkinler Kütüphaneye” projesi toplumda rol model olmaya devam ediyor.

Proje kapsamında iki aylık periyotlarla en çok kitap okuyan çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde dereceye girenlere kitap, elbise ve para ödülleri veriliyor.

24 bin kitabın bulunduğu ilçe kütüphanemizde kayıtlı kitaplardan Temmuz-Ağustos Aylarında en çok kitap okuyarak dereceye girenler ödüllerini Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz ve kütüphane memurlarının elinden aldılar.

Dereceye girenleri tebrik eden Müdür Yılmaz,” Ocak ayında başlattığımız projemizde tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Gençlerin çevrelerinde gerçekleşen kötü alışkanlıklardan korumak için İlçe Kaymakamlığımız ile başlattığımız "Haydi Çocuklar - Gençler - Yetişkinler Kütüphaneye" projemizde hem gençlerimiz hem aileleri duyarlı hareket ettiler. Çocuk- genç- yetişkin kategoride halkımız tarihten edebiyata, felsefeye 24 bin çeşit kitabın bulunduğu kütüphanemize rağbet gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her iki ayda bir ödül takdimi yaptığımız projemizde dereceye girenlere kitap, kıyafet ve para hediyeleri verdik. Temmuz- Ağustos döneminde de dereceye giren vatandaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Kütüphaneyi ziyaret eden vatandaş sayısında artış olduğunu belirten Yılmaz,  “Eğitim, araştırma, bilgi edinme gibi konularda kütüphanemizi ziyaretçi sayısı arttı. Kampanyamız hem okumaya hem de ziyarete yüzde 40 fayda sağladı. Bundan da biz ziyadesiyle memnun olduk. Çocuklarımızın sağlıklı ve bilinçli yetişmeleri için programlar yapıp eğitici filmler izletiyoruz. Yetişkin bireylere sıra dışı okullar, yetenekler gibi belgeseller izletiyoruz. Amacımız kendini geliştiren topluma faydalı nesiller yetiştirmektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.