İLKEL TERMAL HAVUZA SOYUNMA KABİNİ İSTİYORLAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 12:05, Güncelleme: 18.09.2019 - 12:05
 

İLKEL TERMAL HAVUZA SOYUNMA KABİNİ İSTİYORLAR

Kavak bölgesinde ki ilk çıkan termal su bölgesinde derme çatma yapılan ilkel havuza vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin dört bir yanından Kavak Termal bölgesine gelen vatandaşlar bu ilkel havuzda kimisi şifa bulmaya kimisi stres ve yorgunluk gidermeye çalışıyor. Geldiği araçlarda soyunup, giyinmek zorunda kalan vatandaşlar ilginç bir istekte bulundu. Gelen vatandaşlar; “Belediye mi, Kaymakamlık mı, köylüler mi yapar bilmiyoruz. Ama geldiğimizde araçlarda zor şartlar altında giyinip soyunuyoruz. Yetkililerden buraya bir soyunma kabini yapmalarını istiyoruz.” dedi. Özellikle Manavgat ve Akdeniz sahil bölgesinden olmak üzere Konya ve Türkiye’nin dört bir yanından Kavak termal bölgesine gelerek bu ilkel termal havuza giren vatandaşlar; “Bu su bir nimet. İnsanın içinden çıkası gelmiyor. Bir an evvel buraya tesislerin yapılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştular. Termal suyun tansiyona, sedef gibi cilt hastalıklarına ve yorgunluğa birebir olduğunu belirten vatandaşlar; “Böyle bir şifalı su Türkiye’nin herhâlde hiçbir yerinde yok. Su kuyudan çıktığı gibi kullanılıyor. Suya dışarıdan hiçbir müdahale olmuyor. Bu nedenle çok şifalı ve eşi benzeri yok.” diyerek Kavak Termal’inin şifa deposu olduğunun altını çiziyorlar.
Kavak bölgesinde ki ilk çıkan termal su bölgesinde derme çatma yapılan ilkel havuza vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin dört bir yanından Kavak Termal bölgesine gelen vatandaşlar bu ilkel havuzda kimisi şifa bulmaya kimisi stres ve yorgunluk gidermeye çalışıyor.

Geldiği araçlarda soyunup, giyinmek zorunda kalan vatandaşlar ilginç bir istekte bulundu. Gelen vatandaşlar; “Belediye mi, Kaymakamlık mı, köylüler mi yapar bilmiyoruz. Ama geldiğimizde araçlarda zor şartlar altında giyinip soyunuyoruz. Yetkililerden buraya bir soyunma kabini yapmalarını istiyoruz.” dedi.

Özellikle Manavgat ve Akdeniz sahil bölgesinden olmak üzere Konya ve Türkiye’nin dört bir yanından Kavak termal bölgesine gelerek bu ilkel termal havuza giren vatandaşlar; “Bu su bir nimet. İnsanın içinden çıkası gelmiyor. Bir an evvel buraya tesislerin yapılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştular.

Termal suyun tansiyona, sedef gibi cilt hastalıklarına ve yorgunluğa birebir olduğunu belirten vatandaşlar; “Böyle bir şifalı su Türkiye’nin herhâlde hiçbir yerinde yok. Su kuyudan çıktığı gibi kullanılıyor. Suya dışarıdan hiçbir müdahale olmuyor. Bu nedenle çok şifalı ve eşi benzeri yok.” diyerek Kavak Termal’inin şifa deposu olduğunun altını çiziyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.