ŞAMPİYON TAEKWONDOCUYA ALTIN ÖDÜLÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2013 - 09:06, Güncelleme: 23.05.2013 - 09:06
 

ŞAMPİYON TAEKWONDOCUYA ALTIN ÖDÜLÜ

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban Sivas da düzenlenen Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban Sivas da düzenlenen Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu. Sivas Kapalı Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında 44 kg bayanlarda yarışan Seydişehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Havva Nur Çoban büyük bir başarı göstererek Türkiye birincisi oldu. Türkiye birincisi olan Havva Nur Çoban, Kaymakam Tuncay Sonel’i İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili İbrahim Kutlu, antrenörü İsmail İnceoğlu ve babası Adem Çoban ile birlikte makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci de hazır bulundu. Ziyarette Kaymakam Sonel sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, “bu başarılarla Seydişehir Ailesinden birisi olarak gurur duyuyorum. Ama inşallah ileride sizlerden olimpiyat birincilikleri, dünya birincilikleri görmeyi arzuluyoruz” diyerek,  onu altın ile ödüllendirdi.
İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban Sivas da düzenlenen Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

İlçemiz sporcularından Havva Nur Çoban Sivas da düzenlenen Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Sivas Kapalı Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında 44 kg bayanlarda yarışan Seydişehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Havva Nur Çoban büyük bir başarı göstererek Türkiye birincisi oldu.

Türkiye birincisi olan Havva Nur Çoban, Kaymakam Tuncay Sonel’i İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili İbrahim Kutlu, antrenörü İsmail İnceoğlu ve babası Adem Çoban ile birlikte makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci de hazır bulundu.

Ziyarette Kaymakam Sonel sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, “bu başarılarla Seydişehir Ailesinden birisi olarak gurur duyuyorum. Ama inşallah ileride sizlerden olimpiyat birincilikleri, dünya birincilikleri görmeyi arzuluyoruz” diyerek,  onu altın ile ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.