AŞURE ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 20.09.2019 - 09:18
 

AŞURE ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Muharrem ayının bereketi ilçenin dört bir yanını sarmaya devam ediyor.

Bugün Cuma namazı sonrası Hükümet Konağı önünde Ak Parti Kadın Kolları tarafından aşure programı düzenlenirken, Alaylar Camii Derneği tarafından da Alaylar Camii avlusunda aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Alaylar Camii önünde düzenlenen aşure etkinliğine de iştirak ederek vatandaşlarla buluşan Kaymakam Erdoğan, Muharrem ayının bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, ikramlarda emeği geçenlere teşekkür etti. Aşurenin birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olduğuna dikkat çeken AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ise, vatandaşların birlik ve beraberliğini güçlendirmesini arzu ettiklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Muharrem ayının bereketi ilçenin dört bir yanını sarmaya devam ediyor.

Bugün Cuma namazı sonrası Hükümet Konağı önünde Ak Parti Kadın Kolları tarafından aşure programı düzenlenirken, Alaylar Camii Derneği tarafından da Alaylar Camii avlusunda aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Alaylar Camii önünde düzenlenen aşure etkinliğine de iştirak ederek vatandaşlarla buluşan Kaymakam Erdoğan, Muharrem ayının bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, ikramlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Aşurenin birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olduğuna dikkat çeken AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ise, vatandaşların birlik ve beraberliğini güçlendirmesini arzu ettiklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.