GÜL ECZANESİ AŞURE İKRAM ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2019 - 04:07, Güncelleme: 03.10.2019 - 04:07
 

GÜL ECZANESİ AŞURE İKRAM ETTİ

Belediye karşısında bulunan Gül Eczanesi, Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikram etti.

Hz. İbrahim’in (a.s.) ateşten kurtulduğu, Hz Nuh’un (a.s.) ve yanında bulunanların büyük tufandan kurtuldukları, İnsanlığın babası Hz. Adem’in (a.s.)'ın tövbesinin kabul edildiği, dinimizce mübarek bir ay olarak kabul edilen ve Peygamberimiz (s.a.v.) tarafından övgüye mazhar olan Muharrem ayı dolayısıyla Gül Eczanesi tarafından yaklaşık 2000 kişiye aşure ikramında bulunuldu. Gül Eczanesi sahipleri Meliha Yalçınkaya Değirmenönü ve Hasan Yalçınkaya, “Müslümanların ve Türk toplumunun önemli geleneklerinden olan aşure ikramı birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de katkı sağlıyor. Bu vesileyle tüm müşterilerimizin Muharrem ayını kutlar ve Yüce Allah’tan aşure ikramımızı kabul etmesini niyaz ediyoruz” dediler. Eczane sahibi kardeşler ve babaları gelen müşterilerle ve vatandaşlarla birebir ilgilenerek elleriyle aşure ikramında bulundular.
Belediye karşısında bulunan Gül Eczanesi, Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikram etti.

Hz. İbrahim’in (a.s.) ateşten kurtulduğu, Hz Nuh’un (a.s.) ve yanında bulunanların büyük tufandan kurtuldukları, İnsanlığın babası Hz. Adem’in (a.s.)'ın tövbesinin kabul edildiği, dinimizce mübarek bir ay olarak kabul edilen ve Peygamberimiz (s.a.v.) tarafından övgüye mazhar olan Muharrem ayı dolayısıyla Gül Eczanesi tarafından yaklaşık 2000 kişiye aşure ikramında bulunuldu.

Gül Eczanesi sahipleri Meliha Yalçınkaya Değirmenönü ve Hasan Yalçınkaya, “Müslümanların ve Türk toplumunun önemli geleneklerinden olan aşure ikramı birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de katkı sağlıyor. Bu vesileyle tüm müşterilerimizin Muharrem ayını kutlar ve Yüce Allah’tan aşure ikramımızı kabul etmesini niyaz ediyoruz” dediler.

Eczane sahibi kardeşler ve babaları gelen müşterilerle ve vatandaşlarla birebir ilgilenerek elleriyle aşure ikramında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.