Akademi Spor Basketbol Takımından 1 Galibiyet 1 Mağlubiyet

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2019 - 04:10, Güncelleme: 19.10.2019 - 04:10
 

Akademi Spor Basketbol Takımından 1 Galibiyet 1 Mağlubiyet

Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden Seydişehir Akademi Spor Basketbol takımları bu haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyetle kapattı.

Akademi Spor U14 Kız basketbol takımımız, Konya Spor U14 Kız basketbol takımını 44-42 mağlup ederken, U14 Erkek takımımız Konya Basket U14 Erkek takımına 66-62 mağlup oldu. Erkek Takımı oyuncularından Alper Yıldırım, ‘’Maça çok iyi başladık, bir ara farkı 16 sayıya kadar çıkardık. Fakat ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada da fazla hata yapınca kaybettik. Rakibimizi tebrik ederiz’’ dedi. Kız takımı oyuncularından Tuana Dumlupınar ise, ‘’Bugün zorlu bir ekiple mücadele ettik, hep maçın içinde kalmaya çalıştık, son periyoda 7 sayı geride başlamamıza rağmen maçın sonlarında iyi savunma ve hücumdaki etkili oyunumuzla maçı kazandık’’ dedi. Görüşlerini aldığımız Antrenör Ali Güneş ise; sonuçtan çok maç içerisindeki gelişimlerin önemini vurguladı. Güneş, “Çocuklarımız her hafta basketbol anlamında hep üzerine koyarak devam ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Birinciliği U14 liginde mücadele eden Seydişehir Akademi Spor Basketbol takımları bu haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyetle kapattı.

Akademi Spor U14 Kız basketbol takımımız, Konya Spor U14 Kız basketbol takımını 44-42 mağlup ederken, U14 Erkek takımımız Konya Basket U14 Erkek takımına 66-62 mağlup oldu.

Erkek Takımı oyuncularından Alper Yıldırım, ‘’Maça çok iyi başladık, bir ara farkı 16 sayıya kadar çıkardık. Fakat ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada da fazla hata yapınca kaybettik. Rakibimizi tebrik ederiz’’ dedi.

Kız takımı oyuncularından Tuana Dumlupınar ise, ‘’Bugün zorlu bir ekiple mücadele ettik, hep maçın içinde kalmaya çalıştık, son periyoda 7 sayı geride başlamamıza rağmen maçın sonlarında iyi savunma ve hücumdaki etkili oyunumuzla maçı kazandık’’ dedi.

Görüşlerini aldığımız Antrenör Ali Güneş ise; sonuçtan çok maç içerisindeki gelişimlerin önemini vurguladı. Güneş, “Çocuklarımız her hafta basketbol anlamında hep üzerine koyarak devam ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.